To Reebok Xchallenge επιστρέφει!

To Reebok Xchallenge επιστρέφει! Facebook Twitter
0
To Reebok Xchallenge επιστρέφει! Facebook Twitter

Το Xchallenge της Reebok επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκαλώντας και φέτος τον κόσμο να δοκιμάσει τις αντοχές του, μέσα από ένα πρόγραμμα σκληρής κι έντονης άσκησης. Με μόνο αντίπαλο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσοι συμμετάσχουν έχουν ένα σκοπό: να ξεπεράσουν τα όριά τους, να προσπαθήσουν περισσότερο και, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να γίνουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Το πρώτο Reebok Xchallenge θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2016, στα Παλαιά Σφαγεία στην Πάτρα (18:30 μ.μ.), με μια πραγματικά απαιτητική πρόκληση. Υπό την καθοδήγηση του trainer Κωνσταντίνου Καραγιώργου, οι συμμετέχοντες θα δοκιμαστούν σε μια έντονη προπόνηση CrossFit. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα reebokxchallenge.gr κι όσοι τολμήσουν να υπερβούν τις αντοχές τους, θα εξασφαλίσουν 20% έκπτωση για αγορές Reebok από τα καταστήματα και το e-shop του Cosmos Sport.

To Reebok Xchallenge επιστρέφει! Facebook Twitter

Με την ολοκλήρωση του πρώτου Xchallenge, θα ακολουθήσουν ακόμα τρία: Dance, Bootcamp και Yoga. Περισσότερες λεπτομέρειες για την κάθε προπόνηση, θα γίνονται σταδιακά διαθέσιμες στο reebokxchallenge.gr.

Το Reebok Xchallenge επιστρέφει μετά την περσινή του επιτυχία, για να υπενθυμίσει σε όλους ότι με τη σκληρή άσκηση μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τις αντοχές μας, τα όριά μας. Βάζουμε συνέχεια στόχους και προσπαθούμε να τους κατακτήσουμε. Τολμάμε να βγούμε από την άνεση της καθημερινότητάς μας και να προπονηθούμε σωματικά και πνευματικά. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η θέληση να πετύχουμε το στόχο μας. Εσύ, αντέχεις την πρόκληση του Reebok Xchallenge;

Take the Challenge #ReebokXchallenge

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM