Red Selection από το efood: Μία λίστα με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Red Selection από το efood: Ξεχωριστές επιλογές και τα πιο δημοφιλή καταστήματα που πρέπει να ανακαλύψεις Facebook Twitter
0

O καταξιωμένος και αγαπημένος του κοινού chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπογράφει το Red Selection, τη δυναμική λίστα του efood, που εγκαινίασε πριν από λίγους μήνες, για να μπορούν οι χρήστες του να ανακαλύπτουν τα κρυφά διαμάντια ανάμεσα σε δημοφιλή εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων,

To efood ενσωματώνει σήμερα περισσότερες από 21.000 διαφορετικές επιλογές καταστημάτων, σε 100 πόλεις, στην πλατφόρμα του, δίνοντας στους χρήστες του, τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες γευστικές εμπειρίες στην πόλη τους και ταυτόχρονα να παραμένουν ενημερωμένοι για τις πιο νόστιμες τάσεις στο φαγητό.

Η λίστα Red Selection ανανεώνεται συνεχώς, ενσωματώνοντας νέες προτάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλο και Γιάννενα.. Τα καταστήματα Red Selection ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τη μοναδικότητά και την αισθητική τους, στοχεύοντας σε όσους αναζητούν τις must-try γεύσεις της περιοχής τους.

Το Red Selection, με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του efood και εντάσσεται στη στρατηγική της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, για τη δημιουργία υπηρεσιών και επιλογών που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Επισκεφθείτε το efood και στα:

e.food.gr

facebook.com/efood.gr

instagram.com/efoodgr/

linkedin.com/company/e-food-gr

youtube.com/user/efoodgr

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Market news / Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Απευθύνεται σε αγρότες, παραγωγούς τροφίμων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της εστίασης, chefs και ειδικούς με κοινό όραμα το μέλλον της διατροφής στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Market news / Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Στις 19 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά smartwatches για υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων στο πλαίσιο του Global Innovative Launch.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Market news / Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική ευαισθητοποίησης και ψηφιακής καινοτομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM