RAFNAR Hellas: Πραγματοποιήθηκε το 1o RAFNAR DAY στην Olympic Marine Λαυρίου

1o RAFNAR DAY στην Olympic Marine Λαυρίου Facebook Twitter
0

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine Λαυρίου με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση 1o RAFNAR DAY που διοργάνωσε η RAFNAR Hellas —μέρος του RAFNAR Maritime Group— στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της νέας σειράς σκαφών αναψυχής. Την εκδήλωση παρουσίασε η Σοφία Νομικού.

Tο νέο leisure range της RAFNAR αποτελεί ένα μοναδικό case study στον χώρο, καθώς για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σαν βάση μια γάστρα με professional και tactical DNA, στην οποία προστέθηκαν όλες οι ανέσεις ενός σύγχρονου και πολυτελούς σκάφους αναψυχής. Στο νερό είδαμε τα RAFNAR 1200 T-TOP και RAFNAR 1200 DC Double Cabin, τα ιδανικά dayboats και compact cruisers που χάρη στο επαναστατικό ÖK Hull —την πατενταρισμένη γάστρα της RAFNAR— προσφέρουν άνετη, και ασφαλή πλεύση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι ιδρυτές της RAFNAR Hellas, Παντελής Στούμπης και Βασίλης Βασιλείου, κάθισαν στις κονσόλες, και  προσέφεραν στο κοινό της εκδήλωσης τη δυνατότητα να απολαύσει μια θαλάσσια βόλτα με υψηλή αδρεναλίνη, ενώ η πολυτέλεια και minimal αισθητική των σκαφών ολοκλήρωναν μοναδικά την εμπειρία πλεύσης κάτω από το φως της υπερπανσέληνου. 

Έκπληξη και θαυμασμό προκάλεσαν τα δύο tactical σκάφη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τα δέκα συνολικά που έκανε δωρεά στο σώμα, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Η παρουσία των σκαφών και των πληρωμάτων τους, έδωσαν τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να τα γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν για τη σημαντική, καθημερινή συμβολή τους στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας.

Η RAFNAR Hellas αποτελεί μέρος του RAFNAR Maritime Group, και ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2019, με εγκαταστάσεις στο Βιομηχανικό Πάρκο Κερατέας. Η συνεργασία με το RAFNAR Maritime Group προέκυψε έπειτα από πρωτοβουλία των δύο Ελλήνων ιδρυτών της, Παντελή Στούμπη Managing Director και Βασίλη Βασιλείου Technical Director, γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα κατέχει την τεχνογνωσία αλλά και το μεράκι να παραγάγει ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν με κοινό σε στρατιωτικές και επαγγελματικές αγορές καθώς και σε αγορές αναψυχής.

Ο Βασίλης Βασιλείου δήλωσε για την πορεία της RAFNAR Hellas το 2021 τα εξής: «Oι παραγγελίες μέσα στο 2021 έχουν ήδη ξεπεράσει τα 18 σκάφη, εκ των οποίων το 20% είναι προς εξαγωγή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυνατότητες παραμετροποίησης που προσφέρουμε στον πελάτη είναι τόσο ποικίλες που κανένα από τα σκάφη αυτά δεν είναι το ίδιο με το άλλο. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά ταχύτητας, σταθερότητας , ασφάλειας και ευελιξίας των φουσκωτών σκαφών της RAFNAR τα καθιστούν την ιδανικότερη λύση ως μέσα μετακίνησης, εξερεύνησης και καλοκαιρινής διασκέδασης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία μιας “πολεμικής” γάστρας γίνονται προσβάσιμες σε όλους, ταυτόχρονα με την πολυτέλεια και τις ανέσεις ενός σκάφους αναψυχής»

Ο Παντελής Στούμπης σχολίασε σχετικά με τον ελληνικό κλάδο ναυπήγησης φουσκωτών σκαφών:

«Σε μια χώρα με ναυτική ιστορία και παράδοση οι κυβερνήσεις πρέπει να δώσουν αφενός κίνητρα στους Έλληνες να αγοράσουν σκάφη —μειώνοντας την φορολογία και απλοποιώντας την διαδικασία απόκτησής τους— και αφετέρου να θεσπίσουν μέτρα στήριξης και να σταθούν στο πλευρό των μικρών ελληνικών ναυπηγείων, ενός κλάδου που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια διαπρέπει και μας κάνει περήφανους σε παγκόσμιο επίπεδο!»

Η RAFNAR Hellas φιλοδοξεί να καθιερώσει το 1ο RAFNAR DAY ως μία ετήσια εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων μοντέλων της εταιρίας, και ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξή τους την OLYMPIC MARINE, τις εταιρίες Bacardi Hellas και συγκεκριμένα το BOMBAY SAPHIRE, την JAGUAR, LAND ROVER TZORTZIS SA, τις εταιρίες Pennie και KIMISOO που δημιούργησαν μία limited edition σειρά ρούχων και πετσετών για τη RAFNAR, καθώς και τις εταιρίες Dope Roasting Co., BART Athens, NETRIMENT και Βίκος για την ανάσα δροσιάς και τις υπέροχες γεύσεις που χάρισαν στους προσκεκλημένους.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Market news / Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον τουριστικό κλάδο, καθώς και η έγκαιρη στελέχωση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων με το κατάλληλο προσωπικό για την επερχόμενη σεζόν.
THE LIFO TEAM