ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Το Ούζο Πλωμαρίου μας «ταξιδεύει» στο καλοκαίρι

Το Ούζο Πλωμαρίου μας «ταξιδεύει» στο καλοκαίρι Facebook Twitter
0

Είμαστε μια ανάσα από την εποχή που κάθε χρόνο δίνουμε ραντεβού με ένα δροσερό Πλωμάρι δίπλα στο κύμα! Νιώθουμε μια γλυκιά προσμονή για την αγαπημένη εποχή του χρόνου που την χαρακτηρίζει η ανεμελιά. Περιμένουμε με ανυπομονησία να φτάσουν εκείνες οι ημέρες που θα περπατήσουμε ξανά πάνω στη ζεστή αμμουδιά και στη συνέχεια θα πάμε σ’ ένα ταβερνάκι για να απολαύσουμε το δροσερό απαλό αεράκι της θάλασσας τρώγοντας λαχταριστούς μεζέδες!! Σε αυτές τις μοναδικές στιγμές μας ταξιδεύει το σποτ του Ούζου Πλωμαρίου και μας προσκαλεί να τις ονειρευτούμε ακόμα και αν αργούν ακόμα να έρθουν.

Άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μετά το Πάσχα και λίγο πριν τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στην ψυχή μας έχει ήδη φτάσει το καλοκαίρι και στο τραπέζι μας πρωταγωνιστεί το Πλωμάρι!

Tο «αυθεντικό», το μεγάλο Ελληνικό, ζεστό και ηλιόλουστο Καλοκαίρι που τόσο πολύ αγαπάμε. Και βέβαια καλοκαίρι χωρίς Ούζο Πλωμαρίου δεν γίνεται! Το πλέον εθνικό χαρακτηριστικό απόσταγμα έχει ταυτίσει το όνομά του με τον καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας.

Δίνει παλμό σε κάθε όμορφή μας στιγμή, μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα, μας προκαλεί να ονειρευτούμε καλοκαιρινές στιγμές και ταξίδια μοναδικά συνδυασμένα μ’ ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο, άλλωστε όταν έχει Ήλιο…… έχει Πλωμάρι!

Το καλοκαίρι μοιάζει να είναι ήδη εδώ και εμείς ζούμε ήδη την κάθε του στιγμή …Στην υγειά σας!

Δείτε επίσης: www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari, www.instagram.com/ouzoplomari/

Market news
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM