Ο απόλυτος προορισμός και για τις οικιακές συσκευές είναι το Πλαίσιο

Ο απόλυτος προορισμός και για τις οικιακές συσκευές είναι το Πλαίσιο! Facebook Twitter
0

Οικιακές Συσκευές και Πλαίσιο... Φαίνεται σαν χθες, κι όμως, η νέα καμπάνια «ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ» έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η πιο στοργική σχέση ζωής ήρθε για να μείνει. Και είναι γεγονός. Οι εξελιγμένες, καινοτόμες οικιακές συσκευές βρήκαν πλέον το «σπίτι» τους. Γιατί, όταν σκέφτεσαι τεχνολογία, ένας είναι ο προορισμός.

Το Πλαίσιο γνωρίζει καλά ότι οι οικιακές συσκευές δεν αποτελούν απλώς ακόμα μία συσκευή στο σπίτι. Χάρη στην τεχνολογία, έχουν εξελιχθεί και σήμερα γίνονται ένας «έξυπνος» σύμμαχος, που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων μας. Γι’ αυτό, έχοντας την εμπειρία και τεχνογνωσία και στις οικιακές συσκευές, το Πλαίσιο αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεγάλων και μικρών συσκευών από καλή οικογένεια, και σαν στοργικός γονιός παραδίδει το θαύμα της τεχνολογίας σε κάθε σπίτι.

Μια επίσκεψη αρκεί για να βρει κανείς τις αγαπημένες του οικιακές συσκευές. Πάνω από 4.500 μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές σε περιμένουν online στο plaisio.gr. Αν τις βλέπεις «σοβαρά», μπορείς να τις γνωρίσεις από κοντά σε μία από τις 9 Εκθέσεις Οικιακών Συσκευών του Πλαισίου σε όλη την Ελλάδα: Μεταμόρφωση, Αγία Παρασκευή, Πέτρου Ράλλη, Δάφνη, Αργυρούπολη στην Αττική, Ευκαρπία και Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης. Εκεί, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό του Πλαισίου θα σε ξεναγήσει στον κόσμο των οικιακών συσκευών και θα σου μάθει τα πάντα για αυτές. Επιπλέον, θα ανακαλύψεις αμέτρητες επιλογές από τα μεγαλύτερα brands, καθώς και ιδιωτικής ετικέτας, όπως Nuvelle και Kendrix, για να βρεις τη «μία και μοναδική» για το δικό σου σπίτι.

Και όταν έρθει η ώρα η καλή και επιλέξεις τη δική σου συσκευή, το Πλαίσιο θα στην παραδώσει στον χώρο σου, όπως πάντα άμεσα (next day delivery) και με την ακρίβεια και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει όλες τις παραδόσεις Πλαίσιο. Παράλληλα, φροντίζει να έχεις την ευελιξία που χρειάζεσαι και στην πληρωμή, με το πρόγραμμα δόσεων Μήνα-Μήνα. Απόκτησε τις αγαπημένες σου συσκευές χωρίς κάρτα, με ελάχιστο χρόνο έγκρισης 3’ και με δώρο τους τόκους για λίγες ακόμα ημέρες! Επιπλέον, επωφελήσου από το προσωποποιημένο after sales support, καθώς και μια πληθώρα υπηρεσιών, όπως η εγκατάσταση και επισκευή συσκευών, επίδειξη των βασικών λειτουργιών τους και η παραλαβή της παλιάς συσκευής προς ανακύκλωση, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ στην Ελλάδα

Market news / Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής «Skroutz Point» στην Ελλάδα

Τα «Skroutz Point» απαντούν με επιτυχία στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, καθώς έχουν εξυπηρετήσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους ως τώρα, περισσότερες από 150 χιλιάδες αποστολές
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Market news / Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία και οι άνθρωποί της πρόσφεραν άμεση στήριξη στους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Δυτικής Λέσβου, ενώ έχουν δρομολογηθεί και δράσεις στήριξης των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Σουφλίου / Κοινότητα Δαδιάς.
THE LIFO TEAM
H 5η #UMImpactDay της UM

Market news / #UMImpactDay: Για 5η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της UM προσφέρουν εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις

Οι UMers 50 χωρών, τουλάχιστον 100 αγορών και 120 γραφείων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τους, στην πρώτη δια ζώσης από το 2019, Impact Day.
THE LIFO TEAM
Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Market news / Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Με την κίνηση αυτή η Polygreen συμπληρώνει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ