Το μέλλον της ρομποτικής χειρουργικής γόνατος στην Ευρωκλινική

Το μέλλον της ρομποτικής χειρουργικής γόνατος στην Ευρωκλινική Facebook Twitter
0

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής φέρνει το μέλλον στην ρομποτική χειρουργική γόνατος με το νέο υπερσύγχρονο ρομποτικό σύστημα, ROSA® KNEE SYSTEM για τις επεμβάσεις αρθροπλαστικής γόνατος, συνεχίζοντας και τη νέα χρονιά τις επενδύσεις σε ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.


Το νέο ρομποτικό σύστημα που διαθέτει πλέον η Ευρωκλινική, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για τον ορθοπαιδικό χειρουργό, καθοδηγώντας τον μέσω υπολογιστή σε όλα τα στάδια της επέμβασης, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα άριστο αποτέλεσμα για τον ασθενή.


Πιο αναλυτικά, το ROSA® KNEE SYSTEM αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» για τις παθήσεις του γόνατος, αφού αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο με ακρίβεια χιλιοστού, η οποία εμφανίζει πολλαπλά οφέλη για κάθε ασθενή, ανάμεσα στα οποία είναι ο λιγότερος μετεγχειρητικός πόνος, μικρότερος κίνδυνος επιπλοκών, μικρότερη απώλεια αίματος, ελάχιστος χρόνος νοσηλείας, ταχύτερη ανάρρωση, άμεση αποκατάσταση και επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, δυνατότητα επέμβασης σε σύνθετες περιπτώσεις και σε ασθενείς με υλικά οστεοσύνθεσης ή προϋπάρχοντα εμφυτεύματα, καθώς και ένα μακροπρόθεσμο μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.

Το μέλλον της ρομποτικής χειρουργικής γόνατος στην Ευρωκλινική Facebook Twitter


Το νέο ρομποτικό σύστημα αρθροπλαστικής γόνατος ενισχύει το ήδη πολύ υψηλό επίπεδο του ορθοπαιδικού τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών το οποίο είναι στελεχωμένο από ορθοπαιδικούς με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, ενώ διαθέτει παράλληλα το πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση όλου του φάσματος των ορθοπαιδικών παθήσεων.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής δήλωσε: «Στο πλαίσιο συνεχούς δέσμευσης της Κλινικής μας σε ό,τι πιο πρωτοποριακό, επενδύουμε σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και δη στη ρομποτική χειρουργική, η οποία αποτελεί το μέλλον της ιατρικής, αναβαθμίζοντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουμε στους ασθενείς μας».

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ