Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021: Έκθεση Λιθογράφων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021: Έκθεση Λιθογράφων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 Facebook Twitter
0

Με αφορμή τις Μεγάλες μέρες της Νεμέας, το Κτήμα Σκούρα ανοίγει τις πόρτες του στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου και σας υποδέχεται, όπως πάντα, για να γεμίσετε τα ποτήρια σας με γεύση και εμπειρία.

Συνεχίζοντας το Κτήμα Σκούρα να τιμά τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821 με την έκδοση της επετειακής φιάλης 21, φιλοξενεί μια εξαιρετική  έκθεση με Λιθόγραφα της Επανάστασης από την συλλογή του Πέτρου Βέργου, ιδρυτή του μακροβιότερου οίκου Δημοπρασιών της Ελλάδας «Βέργος». Η συλλογή περιλαμβάνει λιθογραφίες οι οποίες χωρίζονται θεματικά σε προσωπογραφίες αλλά και σκηνές από την κορύφωση της Επανάστασης. Επίσης, στην έκθεση θα εκθέτεται και ένα έργο του γνωστού εικαστικού Μηνά Μαυρικάκη, εμπνευσμένο από την Ελληνική Επανάσταση όπου έχει προβληθεί σε διαφορά μουσεία της χώρας. Η έκθεση θα ξεκινήσει επίσημα τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας και θα είναι διαθέσιμη για το κοινό όλο τον Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας το οινοποιείο θα είναι διαθέσιμο για να υποδεχτεί το κοινό από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα χωρίς κρατήσεις. Τα μέτρα υγειονομικής προστασίας θα τηρηθούν με απόλυτη προσοχή γι’ αυτό και οι γευσιγνωσίες θα πραγματοποιηθούν στον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου. Και τις δύο μέρες θα γίνονται γευσιγνωσίες κρασιού και ξεναγήσεις, ενώ θα διατεθούν προς δοκιμή και κάποιες φιάλες από παλαιότερες εσοδείες για τα κρασιά Μέγας Οίνος, Dum Vinum Sperum, Fleva, Salto, Portes Merlot που επιλέχθηκαν προσωπικά από την οικογένεια Σκούρα.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ στην Ελλάδα

Market news / Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής «Skroutz Point» στην Ελλάδα

Τα «Skroutz Point» απαντούν με επιτυχία στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, καθώς έχουν εξυπηρετήσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους ως τώρα, περισσότερες από 150 χιλιάδες αποστολές
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Market news / Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία και οι άνθρωποί της πρόσφεραν άμεση στήριξη στους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Δυτικής Λέσβου, ενώ έχουν δρομολογηθεί και δράσεις στήριξης των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Σουφλίου / Κοινότητα Δαδιάς.
THE LIFO TEAM
H 5η #UMImpactDay της UM

Market news / #UMImpactDay: Για 5η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της UM προσφέρουν εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις

Οι UMers 50 χωρών, τουλάχιστον 100 αγορών και 120 γραφείων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τους, στην πρώτη δια ζώσης από το 2019, Impact Day.
THE LIFO TEAM
Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Market news / Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Με την κίνηση αυτή η Polygreen συμπληρώνει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ