Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021: Έκθεση Λιθογράφων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021: Έκθεση Λιθογράφων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 Facebook Twitter
0

Με αφορμή τις Μεγάλες μέρες της Νεμέας, το Κτήμα Σκούρα ανοίγει τις πόρτες του στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου και σας υποδέχεται, όπως πάντα, για να γεμίσετε τα ποτήρια σας με γεύση και εμπειρία.

Συνεχίζοντας το Κτήμα Σκούρα να τιμά τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821 με την έκδοση της επετειακής φιάλης 21, φιλοξενεί μια εξαιρετική  έκθεση με Λιθόγραφα της Επανάστασης από την συλλογή του Πέτρου Βέργου, ιδρυτή του μακροβιότερου οίκου Δημοπρασιών της Ελλάδας «Βέργος». Η συλλογή περιλαμβάνει λιθογραφίες οι οποίες χωρίζονται θεματικά σε προσωπογραφίες αλλά και σκηνές από την κορύφωση της Επανάστασης. Επίσης, στην έκθεση θα εκθέτεται και ένα έργο του γνωστού εικαστικού Μηνά Μαυρικάκη, εμπνευσμένο από την Ελληνική Επανάσταση όπου έχει προβληθεί σε διαφορά μουσεία της χώρας. Η έκθεση θα ξεκινήσει επίσημα τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας και θα είναι διαθέσιμη για το κοινό όλο τον Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας το οινοποιείο θα είναι διαθέσιμο για να υποδεχτεί το κοινό από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα χωρίς κρατήσεις. Τα μέτρα υγειονομικής προστασίας θα τηρηθούν με απόλυτη προσοχή γι’ αυτό και οι γευσιγνωσίες θα πραγματοποιηθούν στον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου. Και τις δύο μέρες θα γίνονται γευσιγνωσίες κρασιού και ξεναγήσεις, ενώ θα διατεθούν προς δοκιμή και κάποιες φιάλες από παλαιότερες εσοδείες για τα κρασιά Μέγας Οίνος, Dum Vinum Sperum, Fleva, Salto, Portes Merlot που επιλέχθηκαν προσωπικά από την οικογένεια Σκούρα.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Δένουμε με Αγάπη»: Μικρές καθημερινές πράξεις που κάνουν τη διαφορά

Market news / «Τα Δένουμε με Αγάπη»: Μικρές καθημερινές πράξεις που κάνουν τη διαφορά

Ο Όμιλος Σαράντη και η SANITAS πραγματοποίησαν βιωματική εκδήλωση αφιερωμένη στη σημασία των μικρών καθημερινών πράξεων που μπορούν να συμβάλλουν σε μια πιο καθαρή και ανθρώπινη πόλη
THE LIFO TEAM
Lidl House Athens: Ένα οικοσύστημα εκπαίδευσης, εμπειρίας και βιωσιμότητας στην καρδιά της Αθήνας

Market news / Lidl House Athens: Ένα οικοσύστημα εκπαίδευσης, εμπειρίας και βιωσιμότητας στην καρδιά της Αθήνας

Ένας πρότυπος κόμβος ανοιχτού διαλόγου, εκπαίδευσης και συμμετοχής, προσβάσιμος σε όλους, με σημείο αναφοράς τη σύγχρονη διατροφή, τη βιωσιμότητα και την καθημερινή ευεξία.
THE LIFO TEAM
ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ– Ετήσιος Διάπλους 2026: Υγεία, Πολιτισμός & έργα υποδομής στο επίκεντρο

Market news / ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ– Ετήσιος Διάπλους 2026: Υγεία, Πολιτισμός & έργα υποδομής στο επίκεντρο

Περισσότεροι από 100 εθελοντές θα διανύσουν εκατοντάδες ναυτικά μίλια για να στηρίξουν τους κατοίκους σε Σίκινο, Φολέγανδρο, Ηρακλειά, Δονούσα, Θύμαινα, Φούρνους, Οινούσσες και Ψαρά.
THE LIFO TEAM