Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Οκτώβριο, εκατοντάδες νέοι και νέες επίδοξοι Chefs & Pastry Chefs ξεκινούν την καριέρα που ονειρεύονται επιλέγοντας τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE ,τη σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.


Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στο Μοσχάτο, η LE MONDE προσφέρει υψηλής ποιότητας σπουδές γαστρονομίας, δίνοντας ευκαιρίες αναγνώρισης και κορυφαίων διακρίσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

 

LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών

 

Πρόσφατο παράδειγμα, η βράβευση 2 σπουδαστών της σχολής, της Κατερίνας Κατσίκα και του Δημήτρη Φεσσά που υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών της LE MONDE κατάφεραν και κατέκτησαν φέτος μια από τις κορυφαίες θέσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας Trophée Mille International 2019.


Εάν κι εσείς ενδιαφέρεστε να μπείτε στον απαιτητικό κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής και ονειρεύεστε να ξεχωρίσετε φοιτώντας σε μια σχολή με κύρος και διεθνή καταξίωση, πατήστε εδώ.

 

LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών

 

Η LE MONDE, η σχολή γαστρονομικών, ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών από το 1996, αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για να κατακτήσετε την κορυφή και σας περιμένει να ανακαλύψετε τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο που σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της γαστρονομίας!

 

LE MONDE: Ξεκίνησαν για φέτος τα προγράμματα σπουδών