Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης και η νέα παιδική συλλογή της Bdtk έφτασε για να χαρίσει vibes ελευθερίας και παιχνιδιού στα παιδιά και να γεμίσει με χρώματα την καθημερινότητα τους.

 

 Bodytalk’s new ΚIDS collection for SS 21 has arrived!

 

Μια παιδική συλλογή με απίστευτα έντονα αλλά και παστέλ χρώματα, funny prints και μοντέρνους συνδυασμούς είναι έτοιμη για να προσφέρει την απαραίτητη άνεση και ελευθερία κινήσεων σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

 

 Bodytalk’s new ΚIDS collection for SS 21 has arrived!

 

So here comes the fun

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα παιδί που απολαμβάνει την άνοιξη και τον ήλιο παίζοντας και ανακαλύπτοντας δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους διασκέδασης όπου και αν βρίσκεται.

 

 Bodytalk’s new ΚIDS collection for SS 21 has arrived!

 

Στην παιδική συλλογή της Bodytalk θα βρείτε πολλές επιλογές ρούχων κατάλληλες για την καθημερινότητα ενός παιδιού και όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες που κάνει μέσα στη μέρα του. Μοναδικά παιδικά αθλητικά ρούχα και μαγιό για αγόρια και κορίτσια, που χαρίζουν χρώμα, άνεση και στυλ, σχεδιασμένα με ένα και μόνο στόχο: φορώντας τα, τα παιδιά να χαμογελούν ακόμη περισσότερο και να κινούνται με αυτοπεποίθηση όλες τις ώρες της μέρας.

 

Ανακαλύψτε την νέα παιδική συλλογή μας σε όλα τα καταστήματα και το e shop της Bodytalk.