Η Avon μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στο κίνημα «Watch for Change»

Η Avon μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στο κίνημα «Watch for Change» Facebook Twitter
0

Η Avon, η εταιρεία που πάνω από 25 χρόνια μάχεται στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, καλεί όλους να συμμετέχουν στο κίνημα «Watch for Change» και να βάλουν την αυτοεξέταση στην καθημερινότητά τους, ως μια από τις πιο έγκυρες τακτικές πρόληψης.

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Avon κρατά την Υπόσχεσή της να είναι κοντά στις γυναίκες, δημιουργώντας μία σειρά ενημερωτικών εικαστικών, σχετικά με τους μύθους και τις αλήθειες για τον Καρκίνο του Μαστού. Παράλληλα, μοιράζεται ένα δυναμικό βίντεο, με μονολόγους γυναικών και ανδρών που διηγούνται πόσο δυνατοί αισθάνονται, καθώς έχουν ξεπεράσει το φόβο και έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο ετήσιος έλεγχος και η αυτοεξέταση είναι η μόνη προστασία της υγείας του στήθους τους. Στόχος: να προσεγγίσουμε όσες περισσότερες γυναίκες και άντρες, ώστε να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους και να προστατεύουν το σώμα τους, χωρίς φόβο.

Στο βίντεο συμμετέχουν Μέλη & Εργαζόμενοι της Avon, Celebrities, αλλά και γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη με τον Καρκίνο του Μαστού και θέλουν να περάσουν το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη δική τους εμπειρία.


Δείτε το βίντεο εδώ: 

 

Έχοντας αναλάβει ρόλο ακτιβιστή, η Avon κινητοποιεί το δίκτυο των Μελών, των Εργαζομένων και των Πελατών της για να φέρει θετική επίδραση στη συμπεριφορά και στη σκέψη μας. Μέσα από τις πρωτοβουλίες της προβάλει θέματα που ενδιαφέρουν την κοινωνία με σκοπό να προκαλέσει θετική αλλαγή και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση θετικής στάσης απέναντι στα πράγματα.

Κάποιες μπορεί να μας γνωρίζεις, κάποιες μπορεί και όχι.
Ο Καρκίνος του Μαστού δεν κάνει διακρίσεις...
Η μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους!
Είμαστε εδώ με έναν κοινό σκοπό.
Και μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!

Η Avon, πιστός σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς, γνωρίζοντας πως η έγκαιρη διάγνωση μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές, τάσσεται παγκοσμίως υπέρ της μάχης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, αναλαμβάνοντας κάθε χρόνο σημαντικές δράσεις

#BreastCancerAwarenessMonth #SpeakCup #WatchForChange #WatchMeNow

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

efood Voxxed Days

Market news / Voxxed Days: Το efood στο μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Market news / Lidl Ελλάς: Πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε και φέτος κατά ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειάς της και εξασφάλισε πράσινα πιστοποιητικά για το 100% της ενέργειας που προμηθεύεται από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ