ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

H INTERSPORT παρουσιάζει το νέο adidas ADIZERO SL

H INTERSPORT παρουσιάζει το νέο adidas ADIZERO SL Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

H INTERSPORT, μέσα από την επικοινωνιακή πλατφόρμα INTERSPORT PRO αναδεικνύει τις καινοτομίες των προϊόντων στις Running, Training  & Outdoor κατηγορίες, καθώς και την εξειδίκευση των INTERSPORT Pro Specialists, που θα βρει ο καταναλωτής στα flagship καταστήματα της αλυσίδας.

Με επίκεντρο το adidas Adizerο SL, τo νέο running παπούτσι της adidas, η INTERSPORT παρουσιάζει όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματά του, μέσω ενός Forced Perspective video σε curved οθόνη, από την εταιρία “Digital Tribe”, στην εξωτερική οθόνη του καταστήματος στην Ερμού.

H INTERSPORT παρουσιάζει το νέο adidas ADIZERO SL Facebook Twitter

Την ίδια στιγμή, στον τρίτο όροφο στο The Mall Athens, είχε τοποθετηθεί ένα activation booth με ήρωες τα adidas Adizero και τους INTERSPORT Pro Specialists έτοιμους να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαζόταν το κοινό για τα νέα running παπούτσια και τις τεχνολογίες τους.

Market news
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM