ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας: Κώδικας ηθικής και δεοντολογίας

ΔΗ.ΠΕ.ΘΑ Κέρκυρας: Κώδικας ηθικής και δεοντολογίας Facebook Twitter
0

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, στη συνεδρίαση του, στις 28/4, εψήφισε ομόφωνα τον Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας, ένα ζωντανό σχέδιο, που εξελίσσεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού, και δεσμεύει ηθικά όλα τα μέλη του.

Το ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, εναρμονιζόμενο με τις υποδείξεις του Υπουργείου Πολιτισμού, αποτελεί και έναν από τους πρώτους φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και ολοκλήρωσαν πολύ γρήγορα ένα σχέδιο Κώδικα Δεοντολογίας, βασισμένο σε πρότυπα του εξωτερικού, που έχουν επιδείξει αντοχή στο χρόνο, και παρέχουν την απαραίτητη προστασία σε θύματα οποιασδήποτε βίας, απ’ όπου και να προέρχεται.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΑ Κέρκυρας: Κώδικας ηθικής και δεοντολογίας Facebook Twitter


Οφείλει να αφυπνίζει  και να ενθαρρύνει την κατάδειξη παραβατικών συμπεριφορών. Να εκπαιδεύει και να φροντίζει να εναρμονίζονται όλοι οι εργαζόμενοι προς το ήθος των εργασιακών σχέσεων, να ενθαρρύνει την αξιοπρέπεια και την ισότιμη συμπεριφορά σε όλα τα στάδια και τις υπηρεσίες, και τον κοινό σκοπό, ήτοι την παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου.


Ο Κώδικας Ηθικής και Δεοντολογίας, αφορά όλο το προσωπικό του Οργανισμού, είτε Διοικητικό, είτε Καλλιτεχνικό είτε Τεχνικό, και οφείλει να τίθεται υπ’ όψιν και σε κάθε εξωτερικό συνεργάτη, ακόμα και εθελοντή ή εκπαιδευόμενο.


Αφορά εξ’ ίσου και τους φορείς Διοίκησης, ήτοι τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή/τρια, και όλα τα μέλη του Δ.Σ. Μπορεί να αποτελέσει πεδίο δημιουργικής συζήτησης, να δώσει την αφορμή για μία υγιή αφύπνιση σε θέματα που για καιρό έμειναν στο σκοτάδι και να  δημιουργήσει την απαραίτητη εκείνη πλατφόρμα που θα βοηθήσει σε ένα συνεχές και όχι ευκαιριακό ενδιαφέρον.

Ο πλήρης Κώδικας Δεοντολογίας βρίσκεται εδώ: https://dipethek.gr/dioikitiko-symvoulio/
 

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Market news / Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Με αφορμή την World Cleanup Day 2023 εργαζόμενοι της εταιρείας σε Αθήνα και Χανιά έλαβαν δράση για τον καθαρισμό παραθαλάσσιων περιοχών, στηρίζοντας τις ενέργειες της οργάνωσης Save Your Hood.
THE LIFO TEAM
“My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Market news / “My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

H Pernod Ricard Hellas συνεχίζει τους καθαρισμούς παραλιών, σε συνεργασία με την iSea, και μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr 
THE LIFO TEAM