ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας: Κώδικας ηθικής και δεοντολογίας

ΔΗ.ΠΕ.ΘΑ Κέρκυρας: Κώδικας ηθικής και δεοντολογίας Facebook Twitter
0

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, στη συνεδρίαση του, στις 28/4, εψήφισε ομόφωνα τον Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας, ένα ζωντανό σχέδιο, που εξελίσσεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού, και δεσμεύει ηθικά όλα τα μέλη του.

Το ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, εναρμονιζόμενο με τις υποδείξεις του Υπουργείου Πολιτισμού, αποτελεί και έναν από τους πρώτους φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και ολοκλήρωσαν πολύ γρήγορα ένα σχέδιο Κώδικα Δεοντολογίας, βασισμένο σε πρότυπα του εξωτερικού, που έχουν επιδείξει αντοχή στο χρόνο, και παρέχουν την απαραίτητη προστασία σε θύματα οποιασδήποτε βίας, απ’ όπου και να προέρχεται.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΑ Κέρκυρας: Κώδικας ηθικής και δεοντολογίας Facebook Twitter


Οφείλει να αφυπνίζει  και να ενθαρρύνει την κατάδειξη παραβατικών συμπεριφορών. Να εκπαιδεύει και να φροντίζει να εναρμονίζονται όλοι οι εργαζόμενοι προς το ήθος των εργασιακών σχέσεων, να ενθαρρύνει την αξιοπρέπεια και την ισότιμη συμπεριφορά σε όλα τα στάδια και τις υπηρεσίες, και τον κοινό σκοπό, ήτοι την παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου.


Ο Κώδικας Ηθικής και Δεοντολογίας, αφορά όλο το προσωπικό του Οργανισμού, είτε Διοικητικό, είτε Καλλιτεχνικό είτε Τεχνικό, και οφείλει να τίθεται υπ’ όψιν και σε κάθε εξωτερικό συνεργάτη, ακόμα και εθελοντή ή εκπαιδευόμενο.


Αφορά εξ’ ίσου και τους φορείς Διοίκησης, ήτοι τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή/τρια, και όλα τα μέλη του Δ.Σ. Μπορεί να αποτελέσει πεδίο δημιουργικής συζήτησης, να δώσει την αφορμή για μία υγιή αφύπνιση σε θέματα που για καιρό έμειναν στο σκοτάδι και να  δημιουργήσει την απαραίτητη εκείνη πλατφόρμα που θα βοηθήσει σε ένα συνεχές και όχι ευκαιριακό ενδιαφέρον.

Ο πλήρης Κώδικας Δεοντολογίας βρίσκεται εδώ: https://dipethek.gr/dioikitiko-symvoulio/
 

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ