Dialectica: Ανάμεσα στα Best Workplaces της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Dialectica: Ανάμεσα στα Best Workplaces της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Facebook Twitter
0

Η Dialectica, η ελληνική information services εταιρεία που προσλαμβάνει 40+ άτομα σε μηνιαία βάση, συμπεριλήφθηκε στη λίστα Best WorkplacesTM Europe 2022 του Great Place to Work Institute® για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η εταιρεία κατέλαβε την 32η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη. Συνολικά για το 2022, 150 εταιρείες από όλη την Ευρώπη βραβεύτηκαν ως Best Workplaces.

Dialectica: Ανάμεσα στα Best Workplaces της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Facebook Twitter

Από την ίδρυσή της, το 2015, η Dialectica ακολουθεί μια πρωτοποριακή ανθρωποκεντρική στρατηγική, με έμφαση στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων της. Χάρη στο ταλέντο, την κατάρτιση και την εξέλιξη των ανθρώπων της σε συνδυασμό με το καινοτόμο business model της, η Dialectica έχει αποσπάσει συνολικά 7 διεθνείς και εγχώριες αναγνωρίσεις τα τελευταία 3 χρόνια.

Νωρίτερα το 2022, η εταιρεία αναδείχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Παράλληλα, συμπεριλήφθηκε στην λίστα των Financial Times με τις 1000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη για το 2022, μετά την πρωτοεμφάνιση της στη λίστα το 2021.

Dialectica: Ανάμεσα στα Best Workplaces της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Facebook Twitter

Με όραμα να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων παγκοσμίως, η Dialectica δίνει πρόσβαση σε θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις σε real-time πληροφορίες για να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Μετρώντας 5 διεθνή γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Βανκούβερ και Νέα Υόρκη, η Dialectica προσλαμβάνει 40+ άτομα το μήνα στα γραφεία της στην Αθήνα. Στόχος της επιχείρησης είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να αποκτήσει μια δυνατή παγκόσμια παρουσία με νέα γραφεία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία και 1200+ εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Market news / Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Απευθύνεται σε αγρότες, παραγωγούς τροφίμων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της εστίασης, chefs και ειδικούς με κοινό όραμα το μέλλον της διατροφής στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Market news / Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Στις 19 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά smartwatches για υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων στο πλαίσιο του Global Innovative Launch.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Market news / Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική ευαισθητοποίησης και ψηφιακής καινοτομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM