Ένα μεγάλο φεστιβάλ εθελοντισμού με 160 μοναδικές εκδηλώσεις, το οποίο κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη μέρα παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας.


Συγκεκριμένα μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 10000 δράσεις εθελοντισμού, 600 δράσεις για το περιβάλλον, 1000 δράσεις για βοήθεια σε συνάνθρωπο, 2500 δράσεις παροχής υλικών, 6000 δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κερδίζοντας 2700 μοναδικούς χρήστες. Σημαντική η συμβολή στη διοργάνωση μας των 20 εταιριών που προσέφεραν τα δώρα τους αλλά και 70 φορέων.

 

CONNECTEDWESTAND: Tο φεστιβάλ εθελοντισμού που πραγματοποίησε περισσότερες από 10.000 δράσεις μέσα σε 15 μέρες


Την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ στις 30 Δεκέμβρη σε μια όμορφη διαδικτυακή εκδήλωση που παρουσίασαν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Γιάννης Κρητικός και η Αντονέλλα Κουέγιορ παρακολουθήσαμε ανασκόπηση των δράσεων ενώ παράλληλα έγινε και η απονομή των βραβείων στους νικητές.

 

CONNECTEDWESTAND: Tο φεστιβάλ εθελοντισμού που πραγματοποίησε περισσότερες από 10.000 δράσεις μέσα σε 15 μέρες


Τα βραβεία που δόθηκαν είναι τα εξής:


Βραβείο "Προαγωγή και προάσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων" απονεμήθηκε στη Διεθνή Αμνηστία
Βραβείο "Προσφορά στην κοινωνία" απονεμήθηκε στο "Όλοι Μαζί Μπορούμε"
Βραβείο "Εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς για το 2020" απονεμήθηκε στις 10 νοσηλεύτριες που μετέβησαν εθελοντικά από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη κατά τηνπερίοδο της πανδημίας.
Βραβείο "Άμεσης Παρέμβασης στην κρίση" απονεμήθηκε στην Ομοσπονδία Φορέων Ψυχικής Υγείας Αργώ, για την συμμετοχή της στην Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306.
Βραβείο " Δράση για το κλίμα" απονεμήθηκε στο "Μπορούμε"
Βραβείο "Προσφορά στην εκπαίδευση" απονεμήθηκε στο "ΆΛΛΗΛΟΝnet"