Το 3ο Ζαχαροπλαστείο Ανδρεαδάκης άνοιξε και σας προσκαλεί σ’ ένα ακόμα «γλυκό ταξίδι», μια  ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων.

Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα «γλυκό εγχείρημα» το 2008 ,εξελίχτηκε χάρη στο τρίγωνο ποιότητα-καινοτομία-γεύση, στο οποίο επένδυε η οικογένεια Ανδρεαδάκη, ακόμα και στα χρόνια της κρίσης, σε μια αληθινή ιστορία επιτυχίας που συνεχίζεται ακόμη με νέα «γλυκά επεισόδια» στον ζαχαροπλαστικό πάγκο, νέες επενδύσεις και νέες ιδέες.

 

 

Με τρία φινετσάτα και ευρωπαϊκών προδιαγραφών αισθητικής καταστήματα στο Περιστέρι, στο Χαϊδάρι, και τώρα πλέον και στην Πετρούπολη, το οποίο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει θερμά από την πρώτη κιόλας μέρα, αλλά και με ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο 2.000 τ.μ. που εξυπηρετεί άνω των 500 πελατών πανελλαδικά, η εταιρία στα 12 χρόνια ύπαρξής της έχει καταστεί όχι μόνο η «συντεταγμένη» κάθε λάτρη των γλυκών «εξερευνήσεων», αλλά και ηγέτιδα στο μέτωπο της χονδρικής πώλησης.

 

 

Μια επίσκεψη στα Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης μπορεί να γίνει μια εμπειρία πέντε αισθήσεων, με τις βιτρίνες που φιλοξενούν τα προϊόντα τους σαν πολύτιμα κοσμήματα να μαγνητίζουν τα βλέμματα, τους ήχους της μουσικής να γαληνεύουν τον νου κι ασφαλώς τα γλυκά τους να ενθουσιάζουν τον ουρανίσκο. Λευκές αποχρώσεις και minimal διακόσμηση, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να «λάμψουν» οι «πρωταγωνιστές» τους.

 

 

«Μοντέρνα» ζαχαροπλαστική που σαγηνεύει, αλλά και πιο «παραδοσιακή» που σε κάνει να νοσταλγείς. Όλοι θα βρουν επιλογές που «ψηλαφίζουν» με σεβασμό την ζαχαροπλαστική τέχνη, όπως τρυφερά σαν σύννεφο κωκ, σοκολασμένα εκλαίρ, αναζωογονητικά κορνέ και κρεμώδες, παραδεισένιο μιλφέϊγ, ενώ «must» είναι οι τούρτες τους. Τα ταρτάκια τους είναι λεπτοδουλεμένα, δροσερά και πλούσια σε υφές που κάνουν ενδιαφέρουσα κάθε μπουκιά,  ενώ τα τυλιχτά κεράσματα είναι το ιδανικό δώρο ή τρατάρισμα κάθε περίστασης.  

 

Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης Πελοπίδα 172, Περιστέρι, τηλ. 2105015698 Γεωρ. Παπανδρέου 33, Χαϊδάρι, τηλ. 2105810553

Ανατολικής Ρωμυλίας 152 & Κύπρου, Πετρούπολη, τηλ. 2105056777

 www.andreadakis-sweet.gr