ΑΚΤΟ: Ένα διαδικτυακό Masterclass σχετικά με την καινοτομία στο design

Καινοτομία στο Design Facebook Twitter
0

Αν επιθυμείτε να κατανοήσετε την πολυδιάστατη έννοια του όρου «καινοτομία» αλλά και τη σχέση με το design, αυτό το Masterclass σας ενδιαφέρει. Το σεμινάριο πραγματεύεται τις βασικές αρχές της καινοτομίας και τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην ανάπτυξη επιτυχημένων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και στην ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων. 

 

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21/04/2021 και ώρες 19.00 – 22.00 με εισηγητή τον Αριστοτέλη Σκαμάγκη, Industrial Designer – Creative Director. 

Απευθύνεται σε τελειόφοιτους και πτυχιούχους: Γραφίστες, Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, Βιομηχανικούς Σχεδιαστές, Animators, Εικαστικούς και εν γένει τελειόφοιτους και πτυχιούχους από τον ευρύτερο χώρο του Τεχνών και του Design. 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθεί αντίστοιχη βεβαίωση.   

  

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή σας εδώ.   

Στους συμμετέχοντες θα σταλεί σύνδεσμος για την είσοδο τους στην πλατφόρμα και την παρακολούθηση του σεμιναρίου.   

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM