ΑΚΤΟ: Ένα διαδικτυακό Masterclass σχετικά με την καινοτομία στο design

Καινοτομία στο Design Facebook Twitter
0

Αν επιθυμείτε να κατανοήσετε την πολυδιάστατη έννοια του όρου «καινοτομία» αλλά και τη σχέση με το design, αυτό το Masterclass σας ενδιαφέρει. Το σεμινάριο πραγματεύεται τις βασικές αρχές της καινοτομίας και τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην ανάπτυξη επιτυχημένων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και στην ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων. 

 

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21/04/2021 και ώρες 19.00 – 22.00 με εισηγητή τον Αριστοτέλη Σκαμάγκη, Industrial Designer – Creative Director. 

Απευθύνεται σε τελειόφοιτους και πτυχιούχους: Γραφίστες, Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, Βιομηχανικούς Σχεδιαστές, Animators, Εικαστικούς και εν γένει τελειόφοιτους και πτυχιούχους από τον ευρύτερο χώρο του Τεχνών και του Design. 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθεί αντίστοιχη βεβαίωση.   

  

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή σας εδώ.   

Στους συμμετέχοντες θα σταλεί σύνδεσμος για την είσοδο τους στην πλατφόρμα και την παρακολούθηση του σεμιναρίου.   

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ISOMAT ZERO PAINT επιλέχθηκε ως “Προϊόν της Χρονιάς 2022”

Market news / To ISOMAT ZERO PAINT επιλέχθηκε ως “Προϊόν της Χρονιάς 2022”

Tο καινοτόμο χρώμα εσωτερικής χρήσης ανακηρύχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2022 στην κατηγορία “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” από το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού “Mαστορέματα”, τους επισκέπτες του site mastoremata.gr και την κριτική επιτροπή του περιοδικού
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ