ΑΙΜ: Το χαμόγελό μας είναι «κάτι περισσότερο από τα μπροστινά μας δόντια»

Νέα καμπάνια ΑΙΜ «Πέρα από τα μπροστινά μας δόντια» Facebook Twitter
0

Μέσα από τη συνεπή παρουσία της για πάνω από 30 χρόνια, μέσα από το μεγάλο εκπαιδευτικό της έργο στα σχολεία όλης της Ελλάδας, καθώς και από σειρά κοινωνικών δράσεων, η ΑΙΜ έχει αποδείξει πως το «χαμόγελο» έχει μια πολύ βαθύτερη έννοια από την προφανή.

Η Πηνελόπη Βαζούρα, Oral Care Brand Manager Unilever South East Europe , δήλωσε : «Σε μια εποχή που η κοινωνία εστιάζει κυρίως στην εικόνα και την εξωτερική εμφάνιση, η ΑΙΜ έρχεται να υπενθυμίσει την ουσία που συχνά ξεχνάμε. Ότι το χαμόγελο δεν είναι απλώς τα δόντια που φαίνονται όταν αυθόρμητα ανοίγουμε το στόμα μας αλλά η ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή που μας χαρίζει ομορφιά και αυτοπεποίθηση, όποιο σχήμα ή χρώμα κι αν έχουν τα δόντια μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθεί πολύ η νέα διαφήμιση της ΑΙΜ, καθώς όλοι ταυτίζονται με την ιστορία της πρωταγωνίστριας, τις ανασφάλειές της αλλά και την δύναμη που κρύβει μέσα της».

Νέα καμπάνια ΑΙΜ «Πέρα από τα μπροστινά μας δόντια» Facebook Twitter

Δείτε την νέα καμπάνια «Πέρα από τα μπροστινά μας δόντια» εδώ.

Μπορείτε να βρείτε την ιστοσελίδα της ΑΙΜ εδώ!

Μάθετε περισσότερα για τα νέα της ΑΙΜ στο Instagram & Facebook.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM