33 χρόνια Orange Advertising: Μια γιορτή για την επικοινωνία

33 χρόνια Orange Advertising: Μια μεγάλη γιορτή για την επικοινωνία Facebook Twitter
0

Εδώ και 33 χρόνια, η Orange Advertising γράφει τη δική της ιστορία στη διαφήμιση και την επικοινωνία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η εταιρεία διαμόρφωσε τις δικές της αξίες, κράτησε αναλλοίωτη τη φιλοσοφία πάνω στην οποία οικοδομήθηκε και εξέλιξε τη διαφήμιση σε μια ολιστική επικοινωνία, κατακτώντας ηγετική θέση στην αγορά.

Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας, είναι η Δέσποινα Πορτοκάλη. Η Founder & Managing Director της Orange Advertising, διέγραψε μια λαμπρή πορεία στο χώρο της επικοινωνίας, πρωτοπορώντας ως γυναίκα-επικεφαλής της μακροβιότερης ελληνικής διαφημιστικής εταιρείας. Στηρίζοντας ενεργά τη βιώσιμη ανάπτυξη και πιστεύοντας στη δύναμη των ανθρώπων, η Δέσποινα Πορτοκάλη εγγυήθηκε την επιτυχημένη αυτή πορεία και συνεχίζει να υπηρετεί το ίδιο όραμα από την αρχή μέχρι σήμερα.

33 χρόνια Orange Advertising: Μια μεγάλη γιορτή για την επικοινωνία Facebook Twitter

Η ιστορία της Orange Advertising ξεκίνησε το 1989 από τη Θεσσαλονίκη, για να συνεχιστεί και στην Αθήνα, όπου δημιουργήθηκε ένας δεύτερος πόλος δυναμικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Με καμπάνιες offline και online, above, below και digital, όλες οι δουλειές της εταιρείας δημιούργησαν ένα διαφημιστικό σύμπαν που δύσκολα συναντά κανείς σε μια ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία. Το πλούσιο portfolio της, περιλαμβάνει κορυφαία brands από τον χώρο της βιομηχανίας, των τροφίμων και ποτών, του entertainment, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και της μόδας, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες από όλο το φάσμα της αγοράς.

Η εντυπωσιακή πορεία της Orange Advertising αποτυπώνεται και στην εξαιρετική οικονομική διάρθρωσή της. Με συνολικό τζίρο, σε αυτά τα 33 χρόνια, πάνω από 350 εκατομμύρια ευρώ και εκπροσωπώντας περισσότερα από 500 brands με 3.500 καμπάνιες, κατέχει εδώ και χρόνια μια σταθερή θέση στην πρώτη 15άδα των διαφημιστικών εταιρειών, μελών της ΕΔΕΕ, πανελλαδικά.

Σήμερα η Orange συνεχίζει να επενδύει στις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και συνεργάτες. Ο προσανατολισμός αυτός υποστηρίζεται από τη δεύτερη γενιά τον γιο της ιδρύτριας, Γαληνό Γιαγλή, ο οποίος φέρνει νέα δυναμική στην digital επικοινωνία και γράφει ήδη το δικό του μεγάλο κεφάλαιο.

Η Orange Advertising θα γιορτάσει τα 33 χρόνια συνεχούς δημιουργικής πορείας με 2 ξεχωριστές εκδηλώσεις, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πελάτες, συνεργάτες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και φίλοι της εταιρείας, όλοι μαζί θα τιμήσουμε το παρελθόν, θα γιορτάσουμε το παρόν και κυρίως θα οραματιστούμε το μέλλον.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ