Με μία σειρά θεατρικών παραστάσεων, όπου το κοινό παρακολουθεί τη Γενική Πρόβα του θιάσου Prova Generale, με ελεύθερη είσοδο, η Λουξ ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με το θέατρο.

 

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, με το "Χαρτοπόλεμο", την παράσταση του Βαγγέλη Ρωμνιού σε δραματουργία Γιωργή Τσουρή & σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, στο Μικρό Γκλόρια.

 

Η Λουξ δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει Γενικές Πρόβες θεατρικών παραστάσεων με ελεύθερη είσοδο

 

Μετά το τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ κοινού και συντελεστών, για το θεατρικό έργο. Η πρώτη ερώτηση για την έναρξη της συζήτησης θα γίνει από τη Σοφία Πανάγου, ηθοποιό και πρεσβευτή της ενέργειας.

 

Με αυτή την ενέργεια η Λουξ συνεχίζει να υποστηρίζει τον Ελληνικό πολιτισμό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση πλέον και στο θέατρο προσπαθώντας να ενδυναμώσει παράλληλα την επαφή του κοινού με τον θεατρικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λουξ επέλεξε συμβολικά να ξεκινήσει με ένα σύγχρονο Ελληνικό έργο.

 

Λίγα Λόγια για την παράσταση


Με ένα sold out τριών ετών, έρχεται για 4η χρονιά φέτος ο Χαρτοπόλεμος, από το επιτυχημένο δίδυμο Γιωργή Τσουρή - Γιώργου Παλούμπη (170 τετραγωνικά), σε κείμενο Βαγγέλη Ρωμνιού.


Μία παράσταση για την Ελλάδα του σήμερα, "γροθιά στο στομάχι" όπως χαρακτηρίστηκε. Κωμωδία και δράμα, αγωνιώδες θρίλερ και καθημερινότητα συμπλέκονται και συνθέτουν το μωσαϊκό του έργου, αλλά και την ταυτότητα της Ελλάδας του σήμερα.

 

Παίζουν: Πέτρος Σπυρόπουλος, Άννα Κολιοφώτη, Θάνος Αλεξίου, Παύλος Πιέρρος, Φοίβος Ριμένας

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

 

 

Info

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, ώρα προσέλευσης 21.30
Θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7
Είσοδος Ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας