Η Fischer πρωταγωνιστεί και φέτος στο 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η Fischer πρωταγωνιστεί και φέτος στο 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Η Fischer πρωταγωνιστεί και φέτος στο 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Facebook Twitter

Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει. Πιστή στο ραντεβού της, η αγαπημένη μπίρα Fischer ξεκινάει το «κινηματογραφικό της ταξίδι» στην συμπρωτεύουσα και απονέμει για 4η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer!

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, σε 25 επιλεγμένα σημεία, οι σινεφίλ, καταναλώνοντας μία Fischer και με το εισιτήριο της προβολής, θα μπορούν να απολαύσουν μία ακόμα δωρεάν όταν επισκεφτούν κάποιο από τα σημεία!

Από τις 11 έως τις 20 Μαρτίου 2016, η Θεσσαλονίκη ανοίγει τις κινηματογραφικές της αίθουσες στους λάτρεις της 7ης Τέχνης! Για ακόμα μια χρονιά, η Fischer προσκαλεί τους σινεφίλ να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους και να την στηρίξουν με την ψήφο τους. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, σε 25 επιλεγμένα σημεία, οι σινεφίλ, καταναλώνοντας μία Fischer και με το εισιτήριο της προβολής, θα μπορούν να απολαύσουν μία ακόμα δωρεάν όταν επισκεφτούν κάποιο από τα σημεία!

Το φετινό κινηματογραφικό δεκαήμερο αναμένεται και πάλι να καθηλώσει τους θεατές! Αναγνωρισμένοι σκηνοθέτες, αποκαλυπτικές εικόνες, συνταρακτικές ιστορίες και δυνατές θεματικές συνθέτουν ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό από 186 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ.

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές  ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!


Fischer, It’s About Taste

 

Η Fischer, συνδεδεμένη με τα πιο συναρπαστικά πολιτιστικά δρώμενα, θα ταξιδέψει τους λάτρεις της, και φέτος, σε κινηματογραφικούς ρυθμούς, γιορτάζοντας με όλους όσους αγαπούν τα ντοκιμαντέρ!

Καλή απόλαυση & καλή προβολή!


Περισσότερες πληροφορίες :


www.facebook.com/FischerBeerGreece

#FischerBeer #ItsAboutTaste                                                     

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ