Sebastian Sanchez, ο νέος γενικός διευθυντής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Νέος Γενικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ο Sebastian Sanchez Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Sebastian Sanchez αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, από την 1η Απριλίου 2025, διαδεχόμενος τον Αλέξανδρο Δανιηλίδη, ο οποίος από την 1η Νοεμβρίου 2024 έχει αναλάβει τον ρόλο του Managing Director G9 Europe της ΗΕΙΝΕΚΕΝ, καλύπτοντας τις χώρες Ελλάδα, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχία.

Ο Sebastian Sanchez, ο οποίος κατάγεται από την Αργεντινή, κατείχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη θέση του Γενικού Διευθυντή στη ΗΕΙΝΕΚΕΝ Παναμά με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς βελτίωσε σημαντικά τις επιδόσεις της εταιρίας στην τοπική αγορά, κατατάσσοντάς την στην πρώτη θέση.

Πριν από αυτόν τον ρόλο είχε αναλάβει μια σειρά θέσεων στη ΗΕΙΝΕΚΕΝ, επίσης με ιδιαίτερη επιτυχία. Ξεκίνησε το 2004 ως Brand Manager Heineken και στη συνέχεια ως Country Manager Αργεντινής, συνεχίζοντας ως Marketing & Commerce Manager στη ΗΕΙΝΕΚΕΝ Παναμά, ενώ μετά ανέλαβε ρόλο Regional Marketing Director  Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και Γενικού Διευθυντή της Windward & Leeward Brewery Ltd.  της εταιρίας της ΗΕΙΝΕΚΕΝ στην Αγία Λουκία.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειραιώς και Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Επιχειρείν / Πειραιώς και Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Στόχος η επιτάχυνση του συνολικού μετασχηματισμού της Πειραιώς με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και η δημιουργία σημείου αναφοράς για την AI-driven τραπεζική στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: 14η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα – Λοιμώξεις και Εμβόλια»

Επιχειρείν / ΙΑΣΩ Παίδων: 14η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα – Λοιμώξεις και Εμβόλια»

Η ημερίδα πλαισιώνεται από τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από τον χώρο της παιδιατρικής, της λοιμωξιολογίας και των χειρουργικών ειδικοτήτων.
THE LIFO TEAM
attica City Link: Mια διαδρομή από την αρχιτεκτονική κληρονομιά στη σύγχρονη δημιουργία

Επιχειρείν / attica City Link: Mια διαδρομή από την αρχιτεκτονική κληρονομιά στη σύγχρονη δημιουργία

Στο πλαίσιο του OPEN HOUSE Athens 2026 και της δράσης MADE IN Athens, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο ιστορικό Μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του μεσοπολέμου.
THE LIFO TEAM
Athens Defence Summit 2026 - Το Μέλλον του Πολέμου και η Υπεράσπιση της Ελευθερίας σε μια Εποχή Στρατηγικού Μετασχηματισμού

Επιχειρείν / Athens Defence Summit 2026 - Το Μέλλον του Πολέμου και η Υπεράσπιση της Ελευθερίας σε μια Εποχή Στρατηγικού Μετασχηματισμού

Στις 20 και 21 Μαΐου 2026 η Αθήνα θα φιλοξενήσει το πρώτο Athens Defence Summit (ADS), μια διεθνή, υψηλού επιπέδου σύνοδο στρατηγικού διαλόγου αφιερωμένη στην υπεράσπιση της ελευθερίας, στο μέλλον του πολέμου και στην ανανέωση των συμμαχιών, σε μια περίοδο επιταχυνόμενων τεχνολογικών και γεωπολιτικών μεταβολών.
THE LIFO TEAM