Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022

Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022 Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακή, δημιουργική και δυναμική  ήταν η συμμετοχή της Aluminco στην κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», τη μεγαλύτερη του κλάδου, η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η Aluminco από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες αλουμινίου, με έντονη και διαρκή εξωστρέφεια και ηγετικό προφίλ, απέδειξε πως στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης και της περαιτέρω διείσδυσης σε νέες αγορές παραμένει πιστή διαχρονικά στον σχεδιασμό και την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων και με στόχο την παρουσίαση και επικοινωνία τους.

Τα προϊόντα της, τα ανέδειξε σε ένα περίπτερο 325 τ.μ., σχεδιασμένο με πρωτοποριακό και εντυπωσιακό τρόπο, το οποίο απέσπασε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, από την μαζική συμμετοχή συνεργατών και επισκεπτών.

Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022 Facebook Twitter

Ο μεγάλος αριθμός των συνεργατών που προσήλθε στην έκθεση, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην παρουσίαση των προϊόντων και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Aluminco, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στο περίπτερό της, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας. Η Aluminco παρουσίασε τα εξαιρετικά καινοτόμα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου Skyline και WALL & DECO, που εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις, ασφάλεια, design και καθοδηγούν τον κλάδο σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η premium σειρά Skyline, ξεχωρίζει για το ιδιαιτέρως χαμηλό ενεργειακό της αποτύπωμα, αποτελώντας προπομπό του «πράσινου» αλουμινίου. Η σειρά SKYLINE παράγεται με πρώτη ύλη πιστοποιημένο αλουμίνιο, που έχει παραχθεί από 100% πράσινη ενέργεια και αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της στρατηγικής για βιώσιμη ανάπτυξη, με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά στη διεθνή αγορά. Το σύστημα WALL & DECO παρουσιάζει μία νέα αρχιτεκτονική τάση στις κατασκευές κτιρίων και στην διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο εφαρμόζεται σε επιφάνειες τοίχου, οροφής, ανοίγματα, χωρίσματα, δημιουργώντας μία εξωτερική σύγχρονη όψη. Τα δύο αυτά συστήματα υψηλής εργονομίας, καινοτόμου σχεδίασης και εξαιρετικής λειτουργικότητας έλαβαν πολύ θετικά σχόλια από τους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην έκθεση και επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά το ηγετικό προφίλ και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που η Aluminco διαδραματίζει διαχρονικά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022 Facebook Twitter

Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022 Facebook Twitter

Κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο κ. Αργύρης Καρράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aluminco, δήλωσε ότι «οι επισκέπτες της έκθεσης εντυπωσιάστηκαν από τα καινοτόμα πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου της Aluminco, τα οποία -σύμφωνα με τις σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, διατηρώντας συγχρόνως την κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητά τους». Ο κ. Καρράς τόνισε επίσης, ότι «όλοι οι εργαζόμενοι της Aluminco,                         -αφοσιωμένοι στη διαχρονική παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, είναι πολύ υπερήφανοι που για άλλη μία χρονιά η εταιρεία μένει πιστή στην ποιότητα των προϊόντων και ακολουθεί το διαρκώς εξελισσόμενο και δυναμικό διεθνές περιβάλλον, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον απαιτητικό κατασκευαστικό κλάδο».

Η Aluminco, μέσα από τη συμμετοχή της στις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού επιβεβαιώνει το ηγετικό της προφίλ και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στη συνεχή βελτιστοποίηση του χώρου των κατασκευών.

Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022 Facebook Twitter

Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022 Facebook Twitter

Aluminco: Εξέχουσα παρουσία στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022 Facebook Twitter

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Επιχειρείν / Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Μια ημερίδα με θέμα την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. 
THE LIFO TEAM
 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ