Για πρώτη φορά όλες οι σταρ του «Ocean's 8» μαζί

Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ριάνα, Αν Χάθαγουέι και όλα τα μέλη της συμμορίας στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύεται

Newsroom, 30.1.2017 | 14:59

Για πρώτη φορά όλες οι σταρ του «Ocean's 8» μαζί


Το πρόμο της Warner Bros και της Village Roadshow για το πολυαναμενόμενο «Ocean's 8» ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας με την πρώτη επίσημη εικόνα από το φιλμ στην οποία βλέπουμε και τις οκτώ πρωταγωνίστριες,

 

Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Σάρα Πόλσον, Ριάνα, Αν Χάθαγουέι , Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μίντι Κάλινγκ και Awkwafina είναι η νέα συμμορία που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες και σκοπό έχουν να διοργανώσουν και να διαπράξουν μια μεγάλη ληστεία στη Νέα Υόρκη. Στόχος τους είναι το ετήσιο Μet Gala, σύμφωνα με την πλοκή. Και αυτό δικαιολογεί και το γεγονός πως οι φήμες θέλουν δεκάδες σταρ να κάνουν εμφανίσεις και μικρά περάσματα από το φιλμ.

 

Για πρώτη φορά όλες οι σταρ του «Ocean's 8» μαζί

 

Η ταινία είναι κατά κάποιο τρόπο σίκουελ του «Ocean's Eleven» (Η συμμορία των 11) στην οποία  επικεφαλής  της συμμορίας ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και πλαισιωνόταν από λαμπρό καστ που περιελάμβανε τους Ματ Ντέιμον, Μπραντ Πιτ και η Τζούλια Ρόμπερτς.

 

Μετά το πρώτο φιλμ υπήρξαν δύο ακόμη δύο συνέχειες ενώ συνολικά οι τρεις ταινίες απέφεραν κέρδη που ξεπέρασαν το 1 δισ, δολάρια παγκοσμίως. 

 

Η πρεμιέρα του «Ocean's 8» είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιουνίου 2018.