ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2016 | 15:25

Είμαι ψυχοπαθής.

Όχι, δεν είμαι δολοφόνος, ούτε κλέφτης ούτε έχω παραβιάσει ποτέ τον νόμο. Δεν κάνω ούτε ναρκωτικά, ούτε καπνίζω, ούτε πίνω. Μεγάλωσα με πολύ αγάπη από την οικογένεια μου, ποτέ δεν ήμουν πολύ βίαιος. Φτάνοντας στην ηλικία των 22, κατάλαβα πως είμαι άδειος από συναίσθημα ως προς τους άλλους ανθρώπους. Με το που έγινα οικονομικά ανεξάρτητος έδειξα μία απίστευτη αδιαφορία προς τα μέλη της οικογένειας μου, τους φίλους μου, τις σχέσεις μου. Πάντα υπήρξα χειριστικός, μιλούσα γρήγορα και το χάρισμα μου πάντα ήταν ένα από τα στοιχεία της προσωπικότητας μου. Κοιτόντας πίσω κατάλαβα πως πάντα κοιτούσα το συμφέρον μου, υποκρινόμουν πως έχω συναισθήματα, χωρίς ο ίδιος να καταλαβαίνω πως όλα ήταν υποκρισίες. Το ψέμα, 2η φύση μου. Ικανός να σου πω ψέματα και να σε κοιτώ με χαμόγελο μέσα στα μάτια. Μισές αλήθειες, ή παραποιημένες αλήθειες ώστε να πάρω αυτό που θέλω. Αυτό μπορεί να ήταν είτε σεξ, είτε να μπω σε κάποιο νέο κοινωνικό κύκλο, είτε ανέσεις. Πλέον δεν με ενδιαφέρει το σεξ, αλλά μόνο το χρήμα και πως θα πετύχω επαγγελματικά. Τους ανθρώπους τους βλέπω σαν αντικείμενα, βλέπω αριθμούς και αντιδράσεις. Ένας ψυχρός εκτελεστής θα μπορούσες να πεις. Δεν νιώθω μεγάλη χαρά ή μεγάλη λύπη, ό,τι και να συμβεί η ψυχολογική μου κατάσταση είναι σχεδόν ίδια. Δεν έχω ιδέα τι είναι η αγάπη προς τους άλλους ανθρώπους, όποτε προσπάθησα να δώσω κάτι χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα, κάτι με "χτύπαγε". Η ζωή μου είναι απλά στόχοι, πετυχένοντας έναν μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο στόχο, και η απουσία συνείδησης τα κάνει εξαιρετικά εύκολα τα παραπάνω. Είμαι καταδικασμένος να μην νιώσω ποτέ ευτυχία ή γεμάτος από τις σχέσεις μου. Έχω μεγάλους στόχους, μεγάλα όνειρα, την δύναμη να τα κάνω πράξη, την αυτο-πειθαρχία να να με κρατήσει σε κίνηση, αλλά κανέναν να τα μοιραστώ.
10
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ ενδιαφέρον αυτή ή εξομολόγηση πάντα είχα και έχω την απορία ποσο μακρια θα πηγενα εάν δεν είχα τίποτα να χάσω και πώς είναι να μην νιώθεις τίποτα και να ζεις με βάση την προσωπική σου καριέρα και τίποτα άλλο ... Ίσως είναι πολύ ενδιαφέρον ίσως και όχι . Έχει τύχει να προσπαθήσω να βοιθισω ένα τέτοιο άτομο χωρίς καποια ανταμοιβή ξέροντας τι είναι ...δεν ήθελα να το κάνω να νιώσει μιας και αυτό ήταν αδύνατο απλά να είχε κάποιο άτομο να μοιράζεται τα μεγάλα του ...φυσικά και απέτυχα
Αυτό που έχεις λέγεται Ναρκισσιστική Διαταρραχη Προσωπικότητας ( Narcissistic Personality Disorder). Είσαι μόνο για τον εαυτό σου και τίποτα άλλο.. Είσαι γεμάτος από τον εαυτό σου και δεν χωράει τίποτα άλλο και κανένας άλλος να μπει μέσα στο μυαλό σου και στην ψυχή σου.. Δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει.. Μπορείς να το ψάξεις στο Ίντερνετ θα δεις σχετικά βιντεάκια που λένε για αυτό..
"Έχω μεγάλους στόχους, μεγάλα όνειρα, την δύναμη να τα κάνω πράξη, την αυτο-πειθαρχία να να με κρατήσει σε κίνηση, αλλά κανέναν να τα μοιραστώ" ..Θα επικεντρωθω στο "αλλα κανεναν να τα μοιραστω" ..ακουστηκε σαν παραπονο..ειναι οντως παραπονο? Εχεις αναγκη εσωτερικη να τα μοιραστεις? οχι τα υλικα,τηνν χαρα πχ. ή την λυπη σου?
Εισαι ο ιδανικος για την κοινωνια που ζουμε. Μια κοινωνια αδεια απο αυτα που περιγραφεις. Ειμαι πεπεισμενη οτι θα πετυχεις ολους σου τους στοχους. Μπραβο απο μενα, συνεχισε ετσι.
Ολα τα προβλήματα απο κάπου πηγάζουν. Δεν γεννήθηκες ετσι ή αν αυτο πιστεύεις ειναι λάθος. Ιςως είχες καποιο σοκ στην παιδική σου ηλικία που προφανώς και να μην θυμάσαι αλλα σε σημάδεψε. Ιςως κάποιος δε σου έδωσε σημασια, σε εκανε να αισθανθείς δεύτερος ήμοχι σημαντικός, σε αμφισβήτησε ή δεν σε επικρότησε οταν το είχες ανάγκη οποτε σε εγκλώβισε μεςα σε ενα γυάλινο κουτί. Γιατι λεω γυαλιά; Μια μερα μπορει να σπάσει...μπορει να το ξεπεράσεις, μπορει κατι να σε αλλάξει ή κάποιος, μπορει απλα να νιώσεις, να αισθανθείς και να μαγευτεις. Μεχρι τότε το μονο που θελεις ειναι η αναγνώριση, η επιτυχια που όντως συνοδεύεται μονο με το χρήμα και την προαγωγή του εγω σου και της καριέρας σου. Ειμαι σιγουρη οτι θα μπορούσες να πατήσεις επι πτωμάτων για να πετύχεις τους στόχους σου χωρις καν να σε νοιαξουν οι επιπτώσεις σε τρίτους. Δε θα σε σταματήσει κανεις όπως επίσης δε δίνεις σημασια στην τρικυμία που προκαλείς κ αφήνεις πισω σου. Ειςαι αδίστακτος κ αποφασισμένος μονο για τους στόχους σου σαν τον στρατιώτη που παει στον πόλεμο για μα πολεμήσει. Κ οταν ο πόλεμος τελειωςει; Κ οταν όλοι πισω και ολα εχουν χαθει; Τότε καλύτερα να πεις ουφ όνειρο ηταν κ ξύπνησα. Ξέρω τι θα πεις. Οταν τελειώνει ο εμάς στόχος βάζεις άλλο αλλα να ξερεις οτι πάντα υπαρχει ενα τέλος και πρόσεξε πως θα υπογράψεις το δικό σου. Οτι κ να κανεις όπως και να σκέφτεσαι, την οικογενεια σου ποτε μην την παραμελείς. Αυτοί οι άνθρωποι σε μεγαλώσαμε και σου δώσανε οτι καλύτερο μπορούσανε και δε θα ειναι για πάντα στη ζωη να σε βλέπουν να όργωνεις. Οποτε είτε αν χρειαςτει να προσποιηθεις θα πρεπει να ειςαι εκει και να βοηθήσεις σε οτι χρειαστούν όπως έκαναν τόσα χρονια αυτοί για σενα.
Λοιπον σας εχω νεα φιλοι μου. Οποιος πιστεψε αυτην την εξομολογηση δεν εχει καμια απολυτως ιδεα για το τι ειναι ψυχοπαθης. Ας μην πουμε για το οτι η ψυχοπαθεια ειναι ισως η πιο δυσκολη ψυχικη ασθενεια στο κομματι της διαγνωσης και για το οτι ο ψυχιατρος σου ποτε δεν θα σου ελεγε για hot headed και cold hearted... Μπορει να θελεις να πιστευεις οτι εισαι αλλα δεν εισαι. Ναι εχεις ασχοληθει με το θεμα ψαχνοντας πληροφοριες σε διαφορες ιστοσελιδες και αυτο φαινεται απο χιλιομετρα μακρια. Ναι, για καποιο λογο πολλοι ανθρωποι ελκονται απο τους ψυχοπαθεις για αυτο και θελουν πολλες φορες να τους μοιασουν η να ειναι γυρω τους, διοτι, οπως ειμαι σιγουρος οτι εχεις διαβασει καθως εψαχνες τα συμπτωματα ψυχοπαθειας, η ικανοτητα ηγεσιας ειναι ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα. Περιγραφεις ισως καποιον αλλον ανθρωπο και εκανες προσωπικη ερευνα η απλα παρουσιαζεις εναν αλλον εαυτο. Παντως εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ...ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΚΟΣΜΟ..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΠΑΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΨΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΓΑΛΙΑ..ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.....ΘΕΡΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙΙΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΙΣ ΖΩΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ....ΟΛΑ...ΒΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ... ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΠΡΩΤΑΑΑΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ...ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΟΟ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΛΙΓΟ...
Όπως και να έχει, έτσι είσαι. Αυτός είσαι. Δεν είσαι ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος, ούτε πιο διαφορετικός από όλους μας. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός με τον δικό του τρόπο. Αποδέξου το, αγάπησε το και προσπάθησε να βγάλεις αυτό που εσύ θεωρείς ως το πλέον καλό/σωστό/αποδεκτό αποτέλεσμα για εσένα. Τα υπόλοιπα είναι φιγούρες.
Από την στιγμή που συνηδητοποιησες αυτά τα πράγματα κάτι σημαίνει!!! Σημαίνει πως είναι η επιλογή σου να είσαι ετσι ...Μην είσαι σίγουρος όμως πως δεν θα αλλάξει ...θα αλλάξει από εκεί που δεν θα το περιμένεις!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ