Ζώδια προβλέψεις
Συναστρίες

ΒΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ

Συναστρίες

ΒΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ;

Ζώδια Εβδομάδας από το Lifo.gr
 

Τα ζώδια εβδομάδας είναι εδώ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που θα έχουν τα 12 ζώδια αυτή την εβδομάδα.

Πώς θα επηρεάσουν οι πλανητικές αλλαγές τη ζωή σου; Η Μαριβίκυ Καλλέργη παρουσιάζει κάθε επταήμερο τις εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Σε απασχολεί ένα πρόβλημα; Η οικογένειά σου δεν σε «νιώθει»; Θέλεις να κάνεις νέους φίλους; Πιστεύεις ότι οι νυν φίλοι σου σου κρύβουν κάτι; Θέλεις να μάθεις τα ζώδια εβδομάδας αισθηματικά, για να ξέρεις αν η σχέση σου θα βελτιωθεί (ή αν θα υπάρξει καν;).

Είτε είσαι Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος ή Ιχθύς, εδώ θα έχεις την ευκαιρία να μαθαίνεις κάτι έξτρα για το πώς οι πλανητικές συγκυρίες ενδέχεται να επηρεάσουν την εβδομάδα σου.

Γνωρίζοντας μέσες άκρες τα ζώδια εβδομάδα, μπορείς να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος όχι μόνο για τις δυσκολίες που τυχόν θα προκύψουν αλλά και για τις ευχάριστες ειδήσεις που μπορεί να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Τα ζώδια εβδομάδας περιλαμβάνουν όλες τις εξελίξεις που φέρνει η εκάστοτε πλανητική συγκυρία στους τομείς των διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ τα ζώδια αισθηματικά εβδομάδας δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις στο πώς μπορούν τα ερωτικά σου να βγουν απ’ το βάλτο ή να γίνουν ακόμα καλύτερα.

Πέρα όμως από αυτά, μπορεί να σε ενδιαφέρουν τα εργασιακά σου ζητήματα (ή η έλλειψη εργασίας). Τα ζώδια προβλέψεις εβδομάδας ασχολούνται και με αυτό.

Αναλύουν τα προβλήματα, εντοπίζουν τα λάθη, αλλά -το κυριότερο- δίνουν διεξόδους σε αυτούς που είτε έχουν απογοητευτεί απ’ το εργασιακό τους περιβάλλον, ή δεν έχουν καν εργασιακό περιβάλλον και είναι στο ψάξιμο.

Τέλος, ένα μεγάλο κομμάτι στα ζώδια εβδομαδιαίες προβλέψεις αφιερώνεται στα οικονομικά ζητήματα. Υπάρχουν εβδομάδες που ευνοούνται κάποιες συμφωνίες, κι άλλες που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις οικονομία. Το να δεις την αλήθεια κατάματα είναι η πρώτη και τελευταία λύση.

Ραντεβού λοιπόν εδώ για τα ζώδια εβδομάδας, ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται.

 

 

Συναστρίες

ΒΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ;

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ