ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Κάνιε Γουέστ λέει πως μετά τις κόρες του δεν άλλαξε γνώμη για τις γυναίκες και πως ακόμη βλέπει Pornhub

Ο Κάνιε Γουέστ λέει πως μετά τις κόρες του δεν άλλαξε γνώμη για τις γυναίκες και πως ακόμη βλέπει Pornhub Facebook Twitter
0

Μπορεί στα παιδιά του να δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του γράφοντας ακόμη και τραγούδι για το πώς θα διαχειριστεί μελλοντικά τη στιγμή που θα βγουν ραντεβού, αλλά οι απόψεις του Κάνιε Γουέστ γενικά για τις γυναίκες ελάχιστα έχουν αλλάξει. 

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ, όπου παραδέχθηκε πως το γεγονός ότι έγινε πατέρας δεν έχει αλλάξει τη γνώμη του για τις γυναίκες. 

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν το τραγούδι «Violent Crimes» από το πρόσφατο άλμπουμ Ye, στο οποίο αναφέρεται στις δυο κόρες του -την 5χρονη Νορθ και την έξι μηνών Σικάγο- και το φόβο του ότι θα βγουν ραντεβού μεγαλώνοντας, έχει αλλάξει το πώς βλέπει τις γυναίκες. 

I can still feel the love ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Dadye is my fave

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

«Μπα, ακόμη βλέπω Pornhub», ήταν η απάντηση του 41χρονου ράπερ, που δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποιο είδος ταινιών πορνό προτιμά.

«Με μαύρους είναι η αγαπημένη μου κατηγορία», είπε αφήνοντας άναυδο τον Κίμμελ με την ειλικρίνειά του. «Ποιος ο λόγος να είσαι ο Κάνιε Γουέστ αν δεν μπορείς να μιλήσεις ειλικρινά. Ας πούμε για τις κατηγορίες πορνό. Προφανώς μ' αρέσει το μαύροι με λευκές», συνέχισε ο ράπερ. 

Smiling on the inside

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Ο Κάνιε Γουέστ μίλησε επίσης ανοιχτά για την ψυχική υγεία και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα τόνισε τη σημασία του να είσαι ευάλωτος και ταυτόχρονα να μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την ψυχική υγεία, συμπεριλαμβανομένης και της διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχει.

«Νομίζω πως είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε ανοιχτές συζητήσεις για την ψυχική υγεία- ειδικά εγώ που είμαι μαύρος. Επειδή δεν δεν είχαμε ποτέ ψυχοθεραπευτές στην μαύρη κοινότητα. Ποτέ δεν σκεφτόμασταν να πάρουμε φάρμακα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, ήταν θετικό για τον ίδιο που δεν πήρε βαριά φάρμακα μεγαλώνοντας.

«Νομίζω πως είναι καλό που όταν έπαθα το πρώτο μου μεγάλο μπλακάουτ στην ηλικία των 5 ετών, η μητέρα μου δεν μου έδωσε πολλά φάρμακα. Γιατί αλλιώς ίσως να μην γινόμουν ποτέ ο 'Ye. Κι υπάρχουν τουλάχιστον στιγμές που νιώθω χαρούμενος γνωρίζοντας ότι είμαι διπολικός. Ακόμη και σε αυτήν την συνέντευξη, ήξερα πως ήθελα να παραμείνω ήρεμος», κατέληξε.

 
It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ