Το επικό τρολάρισμα της Ντέμι Μουρ στον Μπρους Γουίλις- Οι πάνες, το διαζύγιο και ο ρόλος στο Pulp Fiction

Το επικό τρολάρισμα της Ντέμι Μουρ στον Μπρους Γουίλις- Οι πάνες, το διαζύγιο και ο ρόλος στο Pulp Fiction Facebook Twitter
0

Την ευκαιρία να αποκαλύψει μερικές άγνωστες και ταυτόχρονα πολύ αστείες λεπτομέρειες για τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις, είχε η Ντέμι Μουρ που έκανε guest εμφάνιση στην εκπομπή Comedy Central Roast, αποδεικνύοντας πως εκτός από γοητεία διαθέτει και έντονα δηκτικό χιούμορ. 

He can't hide forever. The #BruceWillisRoast is coming July 29.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comedy Central (@comedycentral) στις


«Για όσους δεν με γνωρίζετε, είμαι η Ντέμι Μουρ», ξεκίνησε την ομιλία της η 55χρονη ηθοποιός, που ήταν παντρεμένη με τον Μπρους Γουίλις για 12 χρόνια, από το 1987 μέχρι το 2000 κι έχουν μαζί τρεις κόρες- την 29χρονη Ρούμερ, την 26χρονη Σκάουτ και την 24χρονη Ταλούλα Μπελ. 

«Ήμουν παντρεμένη με τον Μπρους στις τρεις πρώτες ταινίες Die Hard, κάτι που βγάζει νόημα, επειδή οι δύο τελευταίες ήταν άθλιες», ανέφερε η Ντέμι Μουρ, συνεχίζοντας με περισσότερα αστεία για τον γάμο τους, τις ικανότητές του ως γονιό και πώς πήρε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της καριέρας του. 


«Ο Μπρους είναι πολύ γενναιόδωρος. Όταν η κόρη μας Ρούμερ ήταν μωρό και ήταν σειρά του να αλλάξει την πάνα μες στην νύχτα, γύριζε προς το μέρος μου και μου ψιθύριζε, "Θα σου δώσω χίλια δολάρια αυτή τη στιγμή αν αλλάξεις εσύ την πάνα"», αποκάλυψε η ηθοποιός. 

Not a horrible seat... #brucewillisroast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Pollak (@kevinpollak123) στις


Η Ντέμι Μουρ αστειεύτηκε επίσης για το πώς κατάφερε ο Μπρους Γουίλις να πάρει τον ρόλο στο «Pulp Fiction» μετά από μια συνάντηση με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν στο ξενοδοχείο του. «Ο Μπρους πήρε τον ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του στο Pulp Fiction και τότε είχε φανεί πολύ περίεργο, αυτός ο μεγάλος ηθοποιός ταινιών δράσης να πρωταγωνιστεί σε μια μικρή ταινία, αλλά πήγε στο ξενοδοχείο του Χάρβεϊ Γουάινστιν και δεν ξέρω, αλλά όταν επέστρεψε, μου λέει, "Πήρα τον ρόλο!"», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, με το κοινό να γελάει και να χειροκροτεί παρόλο που το θέμα Γουάινστιν είναι άκρως ευαίσθητο στο Χόλιγουντ λόγω των δεκάδων κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Στη συνέχεια αστειεύτηκε για το διαζύγιό τους. «Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί τελείωσε ο γάμος μας και για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως ήταν επειδή άρχισε να υπάρχει ζήλια στη σχέση μας. Νομίζω πως ο Μπρους ποτέ δεν ξεπέρασε το γεγονός πως ήμουν πολύ καλύτερη ως φαλακρή από ό,τι εκείνος», είπε η Ντέμι Μουρ. 

«Μετά το διαζύγιό μας, είπε πως θεωρεί το τέλος του γάμου μας την μεγαλύτερη αποτυχία του, αλλά Μπρους, μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου, είχες πολύ μεγαλύτερες αποτυχίες. Για παράδειγμα τα Planet Hollywood, Hudson Hawk, Striking Distance, την καμπάνια για τον Μάικλ Δουκάκη, το ότι απέρριψες τον ρόλο του Τζορτζ Κλούνεϊ στο Ocean's Eleven για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στην φυσαρμόνικα...», συνέχισε. 


Βέβαια, η Ντέμι Μουρ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μπρους Γουίλις επειδή της χάρισε, όπως είπε, «μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου», κατατάσσοντάς τον στους «τρεις καλύτερους συζύγους» που είχε. Στο παρελθόν η ηθοποιός υπήρξε επίσης παντρεμένη με τον μουσικό Φρέντι Μουρ και τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ