ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το μικρό «κόλπο» της Τζένιφερ Άνιστον για κραγιόν που διαρκεί

Το μικρό «κόλπο» της Τζένιφερ Άνιστον για κραγιόν που διαρκεί Facebook Twitter
0

Τα κραγιόν μακράς διαρκείας είναι υπέροχα και, σε γενικές γραμμές, κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται: παραμένουν στη θέση τους. Ωστόσο επειδή τις περισσότερες φορές είναι ματ, ενίοτε αφυδατώνουν τα χείλη, κάνοντάς τα να μην δείχνουν και πολύ λαμπερά.

Η makeup artist Jillian Dempsey, που επιμελείται το μακιγιάζ της Τζέντιφερ Άνιστον, μοιράζεται το «μυστικό» της για να λαμπερά και υγιή χείλη, το οποίο εφαρμόζει επίσης η διάσημη ηθοποιός. 

Όπως αποκάλυψε, το κόλπο είναι να χρησιμοποιείς στα χείλη «blotting paper», τα ειδικά χαρτάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο για την απορρόφηση της λιπαρότητας, τα οποία αφήνουν την αίσθηση πως έχεις βάλει ξανά πούδρα. «Τα χρησιμοποιώ στα χείλη των πελατών μου για να αφαιρώ το παραπανίσιο κραγιόν και να σταθεροποιώ το χρώμα», λέει η Jillian Dempsey. 

Quiet on set! ? Kidding! This is how we prep for long lasting lipstick that doesn’t bleed. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey) στις


Πολλοί makeup artists χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο προϊόν για να κάνουν τα κραγιόν να δείχνουν τέλεια και να διαρκούν περισσότερο, αν και την ίδια περίπου δουλειά μπορεί να κάνει μια πετσέτα ή ένα χαρτομάντιλο, μόνο που εδώ απουσιάζει το «εφέ» της πούδρας που δημιουργεί έξτρα σταθερότητα. Οπότε αφού εφαρμόσετε το κραγιόν και «δαγκώσετε» το χαρτομάντιλο, στη συνέχεια περάστε πάνω στα χείλη λίγη πούδρα με ένα χοντρό πινέλο (η πούδρα «κλειδώνει» το χρώμα) και εφαρμόστε ξανά το κραγιόν. 

Το μικρό «κόλπο» της Τζένιφερ Άνιστον για κραγιόν που διαρκεί Facebook Twitter
It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ