Η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, υποστηρίζει πως έπεσε θύμα απάτης από πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταχράστηκε το υπέρογκο ποσό του 1,240,000 ευρώ. Χθες ξεκίνησε η δίκη και η Άβα Γαλανοπούλου ξέσπασε μπροστά στις κάμερες.

 

Η εκδίκαση της υπόθεσης διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λάρισα και η ηθοποιός ισχυρίζεται πως η απάτη του πρώην συντρόφους της την κατέστρεψε οικονομικά προκαλώντας της κατάθλιψη.

 

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2006 και η σχέση τους κράτησε αρκετά χρόνια.

 

Στη δίκη η οποία διακόπηκε για τις 29 Ιουνίου, η κατάθεση της Άβας Γαλανοπούλου διήρκεσε δύο ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων η Άβα Γαλανοπούλου περιέγραψε τη ζωή της με τον συγκεκριμένο άντρα και πώς ακριβώς έπεσε θύμα απάτης.

 

Η Άβα Γαλανοπούλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live, μη μπορώντας να κρύψει την ταραχή της για το γεγονός πως η υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της πήρε επιτέλους τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη θεία δίκη. Πιστεύω στο δίκαιο, γι' αυτό ακολούθησα αυτό τον δρόμο. Δεν ήταν όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.