ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αποσβολωμένοι στο Πρωινό βλέπουν το πρώτο τρέιλερ του NOMADS

Αποσβολωμένοι στο Πρωινό βλέπουν το πρώτο τρέιλερ του NOMADS Facebook Twitter
3

Δείτε το SURVIVAL στην Κουρούτα όσοι προλαβαίνετε γιατί σύντομα αναμένεται να ξεχαστεί καθώς έρχεται ο δυνατός ανταγωνισμός από τον ΑΝΤ1.

Το νέο ριάλιτι NOMADS που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου και σήμερα στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά προβλήθηκε το νέο τρέιλερ το οποίο δεν δείχνει και πολλά, αλλά δείτε πόσο πειστικά ενθουσιασμένοι και ξαφνιασμένοι είναι όλοι στο πάνελ...

 

Πώς παίζεται το Nomads

 

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει ποια ομάδα θα κοιμάται στη βίλα και θα κάνει ουσιαστικά διακοπές, ποια ομάδα θα μένει στο ψαροχώρι θα συνεργάζεται με τους ντόπιους και θα πρέπει να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό της και ποια  ομάδα θα βρεθεί στην παραλία, θα πρέπει να χτίσει το κατάλυμά της και να προσαρμοστεί στις δυσκολίες.

Η ομάδα που κερδίζει δεν θα χάνει παίκτη. Οι δύο χαμένες ομάδες θα αναγκάζονται κάθε εβδομάδα να αποχωρίζονται έναν παίκτη τους και να αποδυναμώνονται. Οι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση των χαμένων ομάδων θα αγωνίζονται μεταξύ τους ώστε να προκύψει ο τελικός παίκτης που θα αποχωρεί. Οι τελευταίες τέσσερις εβδομάδες θα είναι οι πιο σκληρές και θα κρίνουν τον τελικό νικητή του Nomads.

It's Viral
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια