Αυτός ο 25χρονος έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει με ξωτικό

Αυτός ο 25χρονος έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει με ξωτικό Facebook Twitter
9

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις έχει ξοδέψει ένας 25χρονος από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής προκειμένου να γίνει, όπως λέει, ένα «ζωντανό ξωτικό».

Η εμμονή του Luis Padron με τον κόσμο των ξωτικών, των αγγέλων και γενικά των μυθικών πλασμάτων ξεκίνησε επειδή σαν παιδί δεχόταν bullying από τους συμμαθητές του. Έτσι έβαλε σκοπό της ζωής του να μοιάσει στους αγαπημένους του απόκοσμους ήρωες και ξεκίνησε να λευκαίνει τα μαλλιά και το δέρμα του. Σήμερα δαπανά πάνω από 5.000 ευρώ μηνιαίως σε ειδικές κρέμες, βαφές, θεραπείες και αντηλιακό SPF 100. Επίσης έχει δώσει περισσότερα από 32.000 ευρώ σε πλαστικές, ανάμεσά τους λιποαναρρόφηση στο σαγόνι, πλαστική στη μύτη, ολική αποτρίχωση και επεμβάσεις για να αλλάξει το χρώμα των ματιών του. 


Όπως λέει ο Luis, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων και δηλώνει πως δεν σκοπεύει να σταματήσει μέχρι να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά σε ξωτικό. Αυτή τη στιγμή έχει δρομολογήσει εγχειρίσεις για να κάνει τα αυτιά του μυτερά, όπως των ξωτικών, εμφύτευση μαλλιών για να μοιάζει το σχήμα τους στο μέτωπο με καρδιά αλλά και επέμβαση επέκτασης των άκρων για να ψηλώσει και να φτάσει σε ύψος περίπου το 1.80.

Αυτός ο 25χρονος έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει με ξωτικό Facebook Twitter

«Θέλω να γίνω ξωτικό, άγγελος, ένα φανταστικό πλάσμα. Σκοπός μου είναι να μην δείχνω ανθρώπινος, αλλά αιθέριος, γεμάτος χάρη και εύθραυστος. Έχω το δικό μου πρότυπο ομορφιάς και θέλω οπωσδήποτε να το πετύχω. Θέλω να κόψω τα αυτιά μου για να γίνουν μυτερά, το σαγόνι μου να μοιάζει με διαμάντι και θα κάνω και πλαστική προσώπου και βλεφάρων για να μοιάζουν τα μάτια μου σαν της γάτας. Σκέφτομαι επίσης να βάλω εμφυτεύματα μυών και να αφαιρέσω τέσσερα πλευρά, ώστε η μέση μου να γίνει λεπτότερη», λέει ο 25χρονος, που εργάζεται σαν πωλητής καλλυντικών.


I come in peace. #alienboy #alien #elf #whitehair #silverhair #elfears #scleras #blacksclera #colourvue #luispadron #plasticsurgery #plastic #plasticsofhollywod #malemakeup #luvcolourvue @lukyanova.me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luis Padron (@life_in_plastic) στις


Όπως εξομολογείται, ο κόσμος τον κοιτούσε επίμονα από τότε που ήταν έφηβος, οπότε του φαίνεται πλέον πολύ φυσιολογικό. «Μ' αρέσει να με κοιτάζουν και δεν με νοιάζει τι νομίζουν. Με κοιτάζουν ακόμη κι όταν δεν είμαι ντυμένος ξωτικό. Έχω μακριά λευκά μαλλιά εδώ και πέντε χρόνια, χρησιμοποιώ μεγάλους φακούς επαφής και είμαι πολύ ψηλός. Βάφομαι για να τονίσω περισσότερο τα χαρακτηριστικά μου και φορώ ρούχα πιο στιλάτα και παλιά», λέει ο Luis, που χαρακτηρίζει τον εαυτό του trans. «Με κατατάσσω στο είδος trans, όπως νιώθουν τα transgender άτομα. Πρέπει να γίνω αυτό που νιώθω μέσα μου. Δεν ζητώ να με καταλάβουν, μόνο να με σεβαστούν», προσθέτει. 

Invasión #alien #matchingcouple #silverhair #whitehair #longhairboy #holographic #elf #elfears #malecorset #malemakeup #minisclera #harajukufashionwalk #luispadron #plasticsurgery #livingdoll #livingcartoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luis Padron (@life_in_plastic) στις


Ο Luis ερωτεύτηκε το είδος της φαντασίας όταν ήταν στην εφηβεία και έπρεπε να διαχειριστεί το bullying που δεχόταν στο σχολείο, επειδή έβαφε τα μαλλιά τους και ντυνόταν διαφορετικά. Στην αρχή ξεκίνησε φορώντας κοστούμια αλλά δεν του ήταν αρκετό και στα 20 χρόνια του έκανε την πρώτη επέμβαση. «Τότε κατάλαβα για πρώτη φορά τον προορισμό μου. Η ανάρρωση ήταν επώδυνη αλλά ένιωθα χαρούμενος με την εμφάνισή μου», εξηγεί. Μέχρι σήμερα μετρά περισσότερα από 40 εμφυτεύματα, έχει κάνει αποτρίχωση σε όλο το σώμα με λέιζερ, λεύκανση για να αφαιρέσει τις φακίδες και Botox. Επίσης άλλαξε το χρώμα των ματιών του από καστανό σε ανοικτό γαλάζιο, με μια μέθοδο παράνομη που αποδείχτηκε επίσης πολύ επίπονη. 

Αυτός ο 25χρονος έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει με ξωτικό Facebook Twitter
Αυτός ο 25χρονος έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει με ξωτικό Facebook Twitter

«Δεν θα το έλεγα εμμονή, απλώς στη φαντασία έχεις όση ελπίδα, αγάπη, φιλία και καλά συναισθήματα θέλεις. Με βοηθά να νιώθω καλός άνθρωπος. Μόνο που στη φαντασία πρέπει να είσαι όμορφος όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Η ζωή μου έχει αλλάξει σε κάθε επίπεδο με τον καλύτερο τρόπο», καταλήγει. Ο Luis, λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής του, εργάζεται επίσης ως μοντέλο ενώ εμφανίζεται και σε events με ξωτικά. 

Δείτε το βίντεο: 

 
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Επίσης κάτι τέτοιο αλλά- φυσικά- όχι με επεμβάσεις, ο Marilyn Manson το έκανε καριέρα Η οποία στηρίχθηκε στο μότο "γίνομαι Τόσο χάλια όσο εσείς νομίζετε ότι είμαι και σας το τρίβω στη μούρη"Ο μάνσον τρολαρε την κοινωνική επιθετικότητα και την έκανε δημιουργική έκφραση....
"Όπως λέει ο Luis, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων... Πηγή: www.lifo.gr" Το να μην σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων από τη μία και από την άλλη όλα φόρα παρτίδα στο ίνσταγκραμ με ξεπερνάει...