Παιδιά δοκιμάζουν Γαλλική κουζίνα, καφέ και χριστουγεννιάτικα φαγητά από όλον τον κόσμο και οι αντιδράσεις τους είναι απολαυστικές

Παιδιά δοκιμάζουν Γαλλική κουζίνα, καφέ και χριστουγεννιάτικα φαγητά από όλον τον κόσμο και οι αντιδράσεις τους είναι απολαυστικές Facebook Twitter
0

Η δοκιμή καινούργιων γεύσεων είναι εγχείρημα ενίοτε τρομακτικό και λίγο αηδιαστικό. Όταν όμως οι «δοκιμαστές» είναι παιδιά, τότε το αποτέλεσμα μόνο αστείο μπορεί να είναι.

Η εταιρία WatchCut, γνωστή για τα πρωτότυπα project που ανεβάζει, ανάμεσά τους το βίντεο με τις γιαγιάδες που καπνίζουν μαριχουάνα για πρώτη φορά στη ζωή τους, κυκλοφόρησε νέο επεισόδιο του «American Kids Try», στο πλαίσιο του οποίου μικρά παιδιά που ζουν στις ΗΠΑ καλούνται κατά καιρούς να δοκιμάσουν φαγητά από τον υπόλοιπο κόσμο και καταγράφουν τις αντιδράσεις τους. 

Σε ένα από τα βίντεο, τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την γαλλική κουζίνα και δοκιμάζουν, μεταξύ άλλων, στέικ ταρτάρ, βατραχοπόδαρα, πατέ αλλά και κρασί. Όλα τους δοκιμάζουν πιάτα από πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, όπως θα σερβίρονταν στη Γαλλία. Και μισούν ό,τι κι αν τρώνε! Στο βίντεο ακούγονται φράσεις όπως «Αυτά τα έχεις όλη την ώρα στη Γαλλία; Ωχ, όχι! Ελπίζω να μη χρειαστεί να ζήσω ποτέ εκεί και να μετακομίσω», «Νιώθω άσχημα για αυτά τα παιδιά, είναι φρικτό!», «Γιατί μου δώσατε ωμή αγελάδα; Είναι το αγαπημένο ζώο της αδερφής μου»,«Καλά, τρελοί είναι οι Γάλλοι;», ενώ κάποια από τα παιδιά ζητούν την άδεια μέχρι και να φτύσουν αυτό που τρώνε. 

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις τους: 

Εδώ δοκιμάζουν καφέ από διάφορες χώρες του πλανήτη:

Εορταστικό Bonus το βίντεο με τις αντιδράσεις τους όταν δοκιμάζουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα από ολόκληρο τον κόσμο: 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ