0
LIFO PICKS

Ο Trentemoller επιστρέφει με νέο single και ένα ασπρόμαυρο clip σκηνοθετημένο από τον ίδιο

Ασπρόμαυρες εικόνες φύσης, κάπως απόκοσμες αρχικά, που όμως σου δίνουν μια αίσθηση ελπίδας. Όσο κι αν αποχρωματίσεις αυτό που βλέπεις γύρω σου, η εικόνα ενός λουλουδιού που ανθίζει, το αποτύπωμα ενός δέντρου που στέκεται αγέρωχο, σου δείχνουν ότι η ζωή είναι εκεί έξω, συνεχίζεται, με ή χωρίς εσένα να την παρατηρείς.


Στο καινούργιο βίντεο κλιπ για το τραγούδι "In The Garden" ο Trentemoller παίρνει και τον ρόλο του σκηνοθέτη αποτυπώνοντας σε εικόνα τα συναισθήματα που τον ενέπνευσαν στη δημιουργία του.


Το τραγούδι ξεδιπλώνεται μπροστά σου, καθώς το ακούς. Ένα απλό beat συνοδεύεται με ακόρντα παιγμένα στο μπάσο. Σε κάθε στροφή, άλλος ένας ήχος προστίθεται για να κορυφωθεί η ατμόσφαιρα με την εμφάνιση της ηλεκτρικής κιθάρας, σαν κάθαρση λίγο πριν από το τέλος. Ο ίδιος το περιγράφει σαν μια ηχητική κούκλα Matryoshka: καθώς «ανοίγεις» τα αυτιά σου, κάτι άλλο εμφανίζεται.


Το τραγούδι προοριζόταν να είναι άλλο ένα instrumental του δίσκου, όμως η παρουσία της Lina Tullgren στη φωνή και στους στίχους ήταν καταλυτική. «Σκεφτόμουν πως δεν γράφουμε πια τραγούδια» λέει η ίδια. «Κάποιες φορές λειτουργούμε ως αγωγοί, όμως, οι στίχοι ρέουν χωρίς ρίμα ή συγκεκριμένο λόγο. Μερικές φορές η έμπνευση είναι πιο αποφασιστική και απλά προσπαθείς να καταγράψεις πώς αισθάνθηκες ζώντας μια κατάσταση, αλλά πιο συχνά δεν είναι μια σκόπιμη διαδικασία, απλά μετατρέπεσαι σε έναν δίαυλο έκφρασης».


Το "In The Garden" είναι το δεύτερο single και βίντεο κλιπ από τον νέο, πολυαναμενόμενο δίσκο του Trentemoller με τον τίτλο "Obverse", που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ