Γιούχαρισμα Αδώνιδος στο Iron Challenge

Γιούχαρισμα Αδώνιδος στο Iron Challenge Facebook Twitter
0

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου αποδοκιμάστηκαν χθες κατά την είσοδο τους χθες Σάββατο στον αγώνα Iron Challenge. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, βγαίνει σήμερα στην εκπομπή TvWeekend για να απαντήσει στα περί γιουχαρίσματος και ισχυρίζεται λόγω πολλών χειροκροτημάτων δεν έδωσε σημασία στις αρνητικές φωνές. Αργότερα όμως θα πεί "η ακριβής περιγραφή της σκηνής είναι όταν ακούστηκε η δική μου δήλωση υπήρξε ένταση". Ποια ήταν η δήλωση του Αδώνιδος σε ένα απλό αθλητικό γεγονός, όπου ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετώπιζε έναν αθλητή τουρκικής καταγωγής γεννημένο στην Ολλανδία? "Θα τον σκίσει ο Μιχάλης τον Τούρκο. Θα πράξει το πατριωτικό του καθήκον".


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM