To Minority Report θα γίνει τηλεοπτική σειρά

To Minority Report θα γίνει τηλεοπτική σειρά Facebook Twitter
0

Το Minority Report για τους βιβλιόφιλους είναι ένα διήγημα του Φίλιπ Ντικ που κυκλοφόρησε το 1956. Για τους φίλους του σινεμά είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2002 με σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, και από το Σεπτέμβριο, για τους φίλους της τηλεόρασης, θα είναι μια καινούρια τηλεοπτική σειρά.


Η τηλεοπτική εκδοχή του Minority Report θα γίνει από το FOX, και θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας με τον Τομ Κρουζ. Στο τέλος της ταινίας, η ειδική μονάδα που προβλέπει τα εγκλήματα έχει διαλυθεί, και στη σειρά θα παρακολουθήσουμε έναν από τους ανθρώπους με τις ειδικές ικανότητες που προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή αλλά θα βασανίζεται από οράματα από το μέλλον.

To Minority Report θα γίνει τηλεοπτική σειρά Facebook Twitter


Η σειρά είναι παραγωγή της εταιρείας του Σπίλμπεργκ, Amblin TV και σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπίλμπεργκ είδε το πρώτο επεισόδιο, του άρεσε, και αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του executive producer.


Για τους παραδοσιακούς, το Minority Report του Φίλιπ Ντικ στα ελληνικά έχει μεταφραστεί ως «Το μειοψηφικό πόρισμα» και βρίσκεται στη συλλογή «the Minority Report – 9+1 κλασικές νουβέλες και διηγήματα» από τις εκδόσεις Μέδουσα. Για όσους θέλουν να το διαβάσουν στα αγγλικά μπορούν να το κατεβάσουν εδώ.

Μπορείτε να ξαναδείτε όλη την ταινία του 2002 παρακάτω:


και στη συνέχεια να κρίνετε αν το τρέιλερ της σειράς υπόσχεται πολλά ή όχι.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM