Η επόμενη ιστορία της σειράς American Horror Story θα είναι για μια ομάδα μελών ενός τσίρκου με «τέρατα της φύσης».

 

 

Η διευθύντρια είναι μια πρώην σταρ του καμπαρέ, η Elsa Mars, που την υποδύεται η Jessica Lange.

 

 

Το freak show βρίσκεται σε μια μικρή πόλη της Φλόριντα. «Ο χαρακτήρας μου είναι πολύ χειριστικός» είπε η Lange. «Καταλαβαίνει τι χρειάζεται να γίνει και το κάνει. Όμως αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι η Elsa πραγματικά αγαπάει αυτούς τους ανθρώπους. Τους νοιάζεται με έναν ναρκισσιστικό τρόπο. Δεν είναι μόνο εκμετάλλευση.»

 

 

 

 

Η επιβίωση του τσίρκου απειλείται, οπότε η Elsa προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον με τις σιαμαίες Bette και Dot, δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες που μοιράζονται το ίδιο σώμα, αλλά δεν πρόκειται για μια απλή αντιπαράθεση του κακού με το καλό.

 

 

Μεταξύ των ηρώων είναι ο Jimmy, ο οποίος γεννήθηκε με παραμορφωμένα χέρια που μοιάζουν με δαγκάνες, η γυναίκα με γενειάδα, Ethel (Kathy Bates).

 

 

 

Ο πρώην άντρας της Ethel, που είναι ο δυνατός γίγαντας, η γυναίκα με τα τρία στήθη και ένας μοχθηρός κλόουν που θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τη ζωή όλων.

 

 

 

 

 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 23:15, στο κανάλι FOX που μεταδίδεται μέσω της Nova, του ΟΤΕtv, της CYTA και της HOL.