Ενώ η φθινοπωρινή τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται, η ένωση κριτικών τηλεόρασης της Αμερικής ανακοίνωσε τις επιλογές της για τις πιο ελπιδοφόρες σειρές για τους επόμενους μήνες. Τα μέλη της ένωσης ψήφισαν για τις εξής κατηγορίες: η πιο ελπιδοφόρα σειρά, η πιο ελπιδοφόρα κωμωδία, η πιο ελπιδοφόρα δραματική σειρά και ο πρωτοεμφανιζόμενος σταρ της τηλεόρασης.

 

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

 

Η νέα δραματική σειρά "Gotham", η οποία θα παρουσιάσει λεπτομερώς την προέλευση του James Gordon πριν ο Dark Knight εμφανιστεί στις σκοτεινούς δρόμους της πόλης ανακηρύχθηκε η πιο ελπιδοφόρα σειρά του Φθινοπώρου. Δεύτερη στην ψηφοφορία ήρθε η σειρά «Jane the Virgin" και τρίτη η σειρά "The Affair".

 

Τα αποτελέσματα βγήκαν με διαφορά ελάχιστων ψήφων, κάτι που δείχνει, σύμφωνα με την ένωση «ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας πολύ συναρπαστικής περιόδου για την τηλεόραση. Ο φετινός αγώνας ήταν πολύ σκληρός και τα μέλη μας δυσκολεύτηκαν πολύ να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Είναι η πιο εξαιρετική σεζόν που μπορώ να θυμηθώ και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί.»

 

 

 

Καλύτερη σειρά

1. Gotham (FOX)
2. Jane the Virgin (The CW)
3. The Affair (Showtime)

 

Καλύτερη κωμωδία

1. Black-ish (ABC)
2. Jane the Virgin (The CW)
3. A to Z (NBC)

 

Καλύτερη δραματική σειρά

1. Gotham (FOX)
2. The Affair (Showtime)
3. How to Get Away with Murder (ABC)

 

Πρωτοεμφανιζόμενος σταρ

1. Gina Rodriguez (Jane the Virgin, The CW)
2. Grant Gustin (The Flash, The CW)
3. Robin Lord Taylor (Gotham, FOX)

 

Η ένωση κριτικών TCA είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος οργανισμός που αποτελείται από 220 επαγγελματίες κριτικούς τηλεόρασης στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Οι επιλογές της ένωσης χαρακτηρίζονται ορισμένες φορές συντηρητικές επειδή φαίνεται να προτιμάει παραδοσιακά μέσα, αποφεύγοντας να επιβραβεύσει τη νέα μορφή τηλεόρασης όπως είναι το Netflix. Η δεύτερη σειρά που ψηφίστηκε ως πολλά υποσχόμενη, η "Jane the Virgin", είναι η αμερικανική εκδοχή της γνωστής και στην Ελλάδα σειράς "Χουάνα η παρθένα".

 

Στο Gotham θα δούμε την ιστορία της δημιουργίας του Μπάτμαν μέσα από τα μάτια του James Gordon, του άντρα που θα γίνει ο αρχηγός της αστυνομίας και τελικά φίλος του Μπάτμαν, αλλά για την ώρα είναι ένας έντιμος ντετέκτιβ. «Η μυθολογία της γνωστής ιστορίας δεν θα είναι διαφορετική», είπε ο παραγωγός της νέας σειράς. «Μυθολογία σημαίνει ότι έχουν ειπωθεί τόσο πολλές ιστορίες για το θέμα που καμία δεν ταυτίζεται με την άλλη. Όποιον ήρωα της μυθολογίας κι αν εξετάσουμε, θα δούμε ότι η ιστορία του έχει αντικρουόμενες πληροφορίες. Δεν θα διαλύσουμε τις βασικές αρχές της ιστορίας του Μπάτμαν. Αλλά θέματα όπως ποιος ήταν πού και πώς, με αυτά θα παίξουμε. Με διασκεδαστικό τρόπο, όχι με ασέβεια.»