Ακούστε το soundtrack του Good Wife

Ακούστε το soundtrack του Good Wife Facebook Twitter
0

Έχετε προσέξει τον τρόπο με τον οποίο η μουσική υπογραμμίζει τις ανησυχίες της Αλίσια Φλόρικ στο Good Wife; Φαίνεται ότι πολλοί θεατές το έκαναν, γιατί το CBS αποφάσισε να συγκεντρώσει τη μουσική σε ένα MP3 που τώρα είναι διαθέσιμο μέσω της Amazon.

Ο συνθέτης της σειράς David Buckley, άκουσε όλα τα κομμάτια που έχει γράψει από την αρχή μέχρι σήμερα, διάλεξε τα αγαπημένα του και τα ένωσε ξανά με έναν νέο τρόπο.

«Διάλεξα αυτά που μου άρεσαν ιδιαίτερα – ήταν περίπου 60. Μετά άρχισα να πετάω μερικά, βρίσκοντας διάφορους λόγους. Αναζήτησα και συμβουλές από φίλους. Ήταν δύσκολη διαδικασία, αλλά χαίρομαι με το αποτέλεσμα.»

«Η πλειοψηφία είναι από επεισόδια της πέμπτης σεζόν. Το υλικό είναι επηρεασμένο κυρίως από τη μπαρόκ μουσική, αλλά υπάρχουν και άλλα κομμάτια, όπως μια πολύ ανόητη ποπ παρωδία στο τέλος με τίτλο «θέλω να φιλήσω τον Πίτερ Φλόρικ».

Και σχετικά με τη διαδικασία σύνθεσης;

«Έχω μια εβδομάδα για το κάθε επεισόδιο. Διαβάζω το σενάριο και μετά βλέπω το επεισόδιο πολλές φορές και προσπαθώ να δω τι είδους μουσική μπορώ να χρησιμοποιήσω. Τείνουμε να μην γεμίζουμε το σόου με μουσική, αλλά να διαλέγουμε στιγμές. Έτσι η δουλειά μου είναι να έχω γνώμη. Κάθε επεισόδιο έχει τις δικές του προκλήσεις, αλλά είναι ωραίο να προσπαθείς να σπας των κωδικό κάθε εβδομάδα.»

Ακούστε απόσπασμα του soundtrack εδώ, καθώς και στο παρακάτω κλιπ. Μουσική κατάλληλη για οδήγηση, γυμναστήριο, για ψώνια όλο ένταση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM