Η δεύτερη Lifotape του Freespirit τον βρίσκει σε μεγάλα κέφια

Η δεύτερη Lifotape του Freespirit τον βρίσκει σε μεγάλα κέφια Facebook Twitter
0
Η δεύτερη Lifotape του Freespirit τον βρίσκει σε μεγάλα κέφια Facebook Twitter

Ο Σωτήρης Φελώνης aka Freespirit έχει συνδέσει το όνομά του με ένα από τα καλύτερα club του κόσμου, το Cavo Paradiso της Μυκόνου, στο οποίο περνάει εδώ και 15 χρόνια τα καλοκαίρια του.

Ο Πατρινός παραγωγός και DJ ανακάλυψε από μικρή ηλικία το πάθος του για την ηλεκτρονική μουσική. Το στυλ του περιλαμβάνει στοιχεία από όλο το φάσμα της house, από deep και dark στοιχεία, μέχρι techno και progressive ήχους, ενώ ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιρροές του συγκαταλέγει μεγάλα ονόματα της house σκηνής όπως οι Laurent Garnier, Danny Tenaglia, Chus & Ceballos κ.ά.

Η πορεία του σύντομα πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας. Ταξιδεύει συχνά για εμφανίσεις σε μεγάλα club του εξωτερικού, όπως το Cocoon της Φρανκφούρτης και το Supper του Λονδίνου, ενώ δουλειές του έχουν κυκλοφορήσει από labels όπως τα Lapsus, Rhythmetic και Glory Hill Studio. Μαζί με τους συχνούς συνεργάτες του Thodoris Triantafillou, CJ Jeff και Mihalis Safras θεωρείται από τους influentials της house σκηνής στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Το νέο του κομμάτι μόλις κυκλοφόρησε:

Το καλοκαίρι του 2015 θα τον βρει και πάλι στη Μύκονο για τα residencies της σεζόν στο Cavo Paradiso, το Queen και το Kalua beach bar. Στις 21 Μαΐου θα βρίσκεται στην Αθήνα, στο καλοκαιρινό Sub (πρώην Maze), για την παρουσίαση του τρίτου μέρους του τελευταίου άλμπουμ του Θοδωρή Τριανταφύλλου, μαζί με όλους τους παραγωγούς του πρότζεκτ.

Ακούστε εδώ το lifotape

Links

www.freespirit.gr

www.facebook.com/djfreespiritmusic

www.soundcloud.com/djfreespirit

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ