Ο Σωτήρης Φελώνης aka Freespirit έχει συνδέσει το όνομά του με ένα από τα καλύτερα club του κόσμου, το Cavo Paradiso της Μυκόνου, στο οποίο περνάει εδώ και 15 χρόνια τα καλοκαίρια του.

 

Ο Πατρινός παραγωγός και DJ ανακάλυψε από μικρή ηλικία το πάθος του για την ηλεκτρονική μουσική. Το στυλ του περιλαμβάνει στοιχεία από όλο το φάσμα της house, από deep και dark στοιχεία, μέχρι techno και progressive ήχους, ενώ ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιρροές του συγκαταλέγει μεγάλα ονόματα της house σκηνής όπως οι Laurent Garnier, Danny Tenaglia, Chus & Ceballos κ.ά.

 

Η πορεία του σύντομα πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας. Ταξιδεύει συχνά για εμφανίσεις σε μεγάλα club του εξωτερικού, όπως το Cocoon της Φρανκφούρτης και το Supper του Λονδίνου, ενώ δουλειές του έχουν κυκλοφορήσει από labels όπως τα Lapsus, Rhythmetic και Glory Hill Studio. Μαζί με τους συχνούς συνεργάτες του Thodoris Triantafillou, CJ Jeff και Mihalis Safras θεωρείται από τους influentials της house σκηνής στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Το νέο του κομμάτι μόλις κυκλοφόρησε:

 

 

 

 

Το καλοκαίρι του 2015 θα τον βρει και πάλι στη Μύκονο για τα residencies της σεζόν στο Cavo Paradiso, το Queen και το Kalua beach bar. Στις 21 Μαΐου θα βρίσκεται στην Αθήνα, στο καλοκαιρινό Sub (πρώην Maze), για την παρουσίαση του τρίτου μέρους του τελευταίου άλμπουμ του Θοδωρή Τριανταφύλλου, μαζί με όλους τους παραγωγούς του πρότζεκτ.

 

Ακούστε εδώ το lifotape

 

Links

www.freespirit.gr

www.facebook.com/djfreespiritmusic

www.soundcloud.com/djfreespirit