Το Μουντιάλ είναι κάτι καλό. Η FIFA όμως όχι και τόσο…

Το Μουντιάλ είναι κάτι καλό. Η FIFA όμως όχι και τόσο… Facebook Twitter
3

Ποιος είναι ο John Oliver και γιατί μας νοιάζουν αυτά που λέει;


Ο 37χρονος Βρετανός κωμικός που ειδικεύεται στην πολιτική σάτιρα, κάνει καριέρα στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια, πρώτα στο σόου του Jon Stewart και τώρα τελευταία έχει την ολόδική του εκπομπή, στο κανάλι HBO.

 

Αυτήν την εκπομπή ο Κωστής Π. μας την παίνεψε πολύ όσο ήμασταν στις ΗΠΑ και αποφασίσαμε να την δούμε - και ήταν έξυπνη και αστεία. Ταυτόχρονα όμως έγινε και κάτι που τον έκανε ακόμα πιο γνωστό τις τελευταίες μέρες: Η κριτική του προς την Fifa -μου την έστειλε και ο Αλεξ Δ.- συζητιέται πολύ, και όχι μόνο στην Αμερική.

 

Ο John Oliver είναι "τόσο ενθουσιασμένος όσο και συγχυσμένος" σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Γιατί; Επειδή αγαπάει το Μουντιάλ - αλλά αυτό διεξάγεται από τη FIFA.

 

 

Παρακάτω εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια...

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
ο John Oliver μαμεί και δέρνει! Πέρα από τα "ρεπορτάζ που έκανε για το Daily Show και το πρόσφατο αφιέρωμα για το net neutrality που γονάτισε τους σέρβερ της FCC συμμετέχει στο The Bugle Podcast, τον τέλειο συνδυασμό βρετανικού φλέγματος, χιούμορ και σουρεαλισμού! (fuck you Chris!)Το αφιέρωμα που του έκανε το daily show για την αποχώρησή του: http://goo.gl/nMEsn4To ρεπορταζ για την ουδετερότητα στο διαδίκτυοhttp://goo.gl/z3Sg7rthe bugle podcast (για εισαγωγή προτείνω το επεισόδιο 99, όπου σχολιάζουν την ρίψη μιας μινιατούρας καθεδρικού στον Μπερλουσκόνι http://goo.gl/vVTh7O)http://hellobuglers.com/podcasts/ και εδώ soundcloud.com/the-bugle
Είναι τρομερός! Το χιούμορ του πολύ εύστοχο και ξεκάθαρο. Αξίζει πολύ και αυτή εδώ η τριλογία του που εξηγεί στους υπέρμαχους της οπλοκατοχής στην Αμερική πώς η Αυστραλία κατάφερε να μειώσει δραστικά τη κατοχή όπλων και τα περιστατικά μαζικών δολοφωνιών σε σχολεία. Η τριλογία είναι από την εποχή που ακόμα ήταν στο The Daily Show.http://www.youtube.com/watch?v=9pOiOhxujsE&list=PLOKWcH1zBl2kfnCwyyZWk5MW28lgaNa7L