Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Το OUGH.gr δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη (;) των ανθρώπων της ωραιότατης Χολής.

 

 

 

 

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η συνέντευξη κατηγορήθηκε ως fake - για λόγους που δεν έχω καταλάβει. "Δεν είναι αυτοί ρε" λένε πολλοί, ενώ άλλοι λένε ότι αυτοί που βλέπουμε προέρχονται απ' τη διάσπαση της Χολής παλαιότερα. 

 

 

 

 

 

 

Να τρεις μόνο ερωταπαντήσεις της "συνέντευξης" (ολόκληρη στο Ough):

 

 

Δεν αποκαλύπτετε ποιοι είστε. Φοβάστε μη φάτε ξύλο;
(Γελάνε) Όχι! Απλά θέλουμε να συνεχίσουμε να κράζουμε! Αν και δε πιστεύουμε ότι κάποιος μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί. Δηλαδή να πέσει και ξύλο για κάτι που είπαμε. Βασικά, από ποιόν να φάμε ξύλο; Πρώτα απ' όλα αυτοί που κράζουμε είναι gay! (γέλια) Πλάκα κάνουμε! Δε νομίζουμε να υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος, αλλά και να προκύψει θα μπορούσε ν' αποκρουστεί. Μπορεί ν' αποκαλυφθούμε κάποια στιγμή από μόνοι μας, θα δούμε!

 

 

Μέχρι πού θα φτάσει η Χολή;
Θα δούμε. Τώρα τελευταία έχει πάρει μεγάλη διάσταση. Ξεκίνησε ως ένα wordpress γιατί μας αρέσει και το γραπτό, αλλά δεν πέτυχε γιατί δεν διαβάζει ο κόσμος. Αλλιώς θα κυκλοφορήσει μια εικόνα, μια photoshop-ιά, αλλιώς ένα κείμενο. Ίσως και να μη το 'χαμε.

Με το facebook και τα likes, που στην ουσία είναι αυτό που μας προωθεί, ανεβαίνουν τα posts μας στο feed των άλλων και ο κόσμος τα τσεκάρει. Είναι ο τρόπος που δουλεύει το facebook, γι' αυτό και πολλές φορές ανεβάζουμε και πράγματα που εμείς δε θεωρούμε απαραίτητα αστεία, αλλά ξέρουμε ότι θα μαζέψει likes. Βέβαια αυτό δε συμβαίνει και με τα σχόλια, κάποια σχόλια τα οποία ανεβάζουν κάποιοι δε πρόκειται να τ' ανεχτούμε και γι αυτό τα έχουμε σβήσει. Είναι κοινή πρακτική. Δε νομίζω να υπάρχει σοβαρή σελίδα που να μη σβήνει comments.

 

 

Πείτε μου κάποια πρόσωπα απ' τη show biz και την πολιτική σκηνή που μισείτε περισσότερο.
Είναι λίγο δύσκολο. Δεν τα ταξινομούμε έτσι. Αλλά Ok. Aπό show biz ο Αλέξανδρος Πετρίδης είναι τοπ, νούμερο ένα. Μετά Μουτσινάς, Μαζωνάκης, ο Ψινάκης, Ο Εθνικός Σταρ, Ο NightPower, αλλά βέβαια δε συγκαταλέγεται στη show biz... Ο Τράγκας, η Άσπα Τσίνα.

Από πολιτική, υπάρχει μια σχέση αγάπης μίσους με μερικούς. Όπως με τον Μπαρμπαρούση ας πούμε, το βουλευτή της ΧΑ που μοιάζει με επαναστάτη του '21. Δεν τον μισούμε ακριβώς. Αλλά γενικά δε ποστάρουμε πολύ για ΧΑ πλέον, γιατί είναι shaking ground. Στην αρχή ανεβάζαμε περισσότερα αντιφασιστικά πράγματα, αλλά όπως αναφέραμε, δε θέλουμε να ερχόμαστε σε ρήξη με τους fans. Και ο Κασσιδιάρης είναι βδελυρός, αλλά δε μπορούμε να εκφραστούμε ενάντια του Κασσιδιάρη γιατί κι αυτός έχει βήμα, έχει δυναμική και το κίνημα που εκπροσωπεί κι αυτό αντιβαίνει λίγο με τη λογική του ότι δε θέλουμε να χάνουμε κόσμο.

 

 

-------

 

 

 

[Σχόλιο του Άρη]

 

Ήταν αυτή η τελευταία απάντηση που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Είναι δυνατόν να μην τα βάζουν με τη Χρυσή Αυγή πια για να μη χάνουν αναγνώστες;!

Παραδέχονται στ' αλήθεια ότι βάζουν πράγματα που δεν θεωρούν αστεία, κράζουν τα εύκολα θύματα (Εθνικός Σταρ, Ψινάκης, Μουτσινάς, Αλέξανδρος Πετρίδης κλπ) αλλά σέβονται το *κίνημα* που εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης και δεν θα χάσουν πελάτες αν τον ειρωνευτούν;

Αναγκαστικά κάποιοι θα σε μισήσουν ή θα πάψουν να σε διαβάζουν, αναγκαστικά θα κάνεις κοτσάνες ή τερατώδη λάθη, αναγκαστικά θα πάρεις θέση στα πράγματα, ακόμα και μέσω του χιούμορ. 

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι η αληθινή Χολή αυτά τα αγόρια - δεν βρίσκω το λόγο που θα απαξίωναν έτσι τους εαυτούς τους και τη σελίδα τους. 

Χίλιες φορές να χάσεις τους αναγνώστες της Χ.Α. -πιστεύω εγώ-, χίλιες φορές να κάνεις μεγάλα λάθη, αρκεί να λες ελεύθερα τη γνώμη σου. Κι ας χάσεις και τους μισούς αναγνώστες σου. 

 

 

 

[+]

Για την παραπάνω συνέντευξη διάβασα σήμερα στο fb του Nick Vertigo,

που εκτός των άλλων έγραψε: 

 

 

Οι Χολή λένε μια μεγάλη αλήθεια που είχα σχολιάσει πριν κανά μήνα. Ότι ο κόσμος δεν διαβάζει, δεν στηρίζει νέες προσπάθειες στο internet, όλα πάνε σκατά. Και τι μας λένε εδω οι Xoλή; Και εμείς λέει είχαμε wordpress blog με κειμενάκια, αλλά δεν μας διάβαζε κανείς. Δεν τραβάει όπως τα photoshop και τα χαζολογοπαίγνια. Στο λέει στη μάπα δηλαδή, ότι φάτε φωτογραφικό σκουπίδι ζώα, αφού αυτό σας αξίζει. Καλά σας κάνουν. Όχι το χαίρομαι. Αύριο θέλω να έχουν "καυστική στήλη" και σε free press και γενικά να ματσωθούν χοντρά.

 

Η Ελλάδα αυτό γουστάρει. Το τίποτα. Κώλο θέλω Ρίτα και τέτοια. Φτηνό χιουμοράκι. Α και όποτε μας καυλώσει πετάμε και φωτογραφία κάποιου gay για να τον κράξουμε, κάνουμε cyber bullying και δίνουμε προσωπικά στοιχεία κάποιου ΑΛΛΑ... Αλλά την επόμενη μέρα είμαστε ΚΑΤΑ των προσωπικών δεδομένων που παραβιάσαν στους ληστές της κοζάνης και είμαστε και Αντίφα. Για μερικά δευτερόλεπτα κάναμε την επανάσταση μας στο internet. Και τώρα πίσω στην πραγματικότητα.

 

Λένε οι Χολή:  "Στην αρχή ανεβάζαμε περισσότερα αντιφασιστικά πράγματα, αλλά όπως αναφέραμε, δε θέλουμε να ερχόμαστε σε ρήξη με τους fans. Και ο Κασσιδιάρης είναι βδελυρός, αλλά δε μπορούμε να εκφραστούμε ενάντια του Κασσιδιάρη γιατί κι αυτός έχει βήμα, έχει δυναμική και το κίνημα που εκπροσωπεί κι αυτό αντιβαίνει λίγο με τη λογική του ότι δε θέλουμε να χάνουμε κόσμο" - Χολή

 

Μαλάκα αυτό είναι edgy χιούμορ εκτός ορίων και αληθινό κράξιμο! Ρε τα παιδιά δεν φοβούνται κανέναν, συγκρούονται ανοιχτά με τους πάντες. Υπάρχει πιθανότητα να έχουν ξεπεράσει ήδη και τον Λαζόπουλο. \m/

ΥΓ. "Κίνημα" εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης κατά τους Χολή...

 

 

 

** Η ΧΟΛΗ αρνήθηκε ότι έδωσε συνέντευξη και τους πιστεύω (έστειλαν αποδείξεις) - το ough συνεχίζει να την έχει αναρτημένη. Μύλος.