Η πιο σύντομη διάλυση συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής;

Facebook Twitter
0

Το καινούριο βίντεοκλίπ που ενέπνευσε αυτό το ποστ συνοδεύει ένα φρέσκο αλλά και παλιομοδίτικο τραγούδι, το Glorious των The Pierces.

Ξεκινάει σαν '70ς τραγούδι των ABBA (ή καλύτερα των Baccara) και στο ρεφρέν γίνεται τελείως '60ς.

Οι Pierces αποτελούνται απ' τις Allison Pierce και Catherine Pierce που ως αδερφές έφτιαξαν ένα ροκ συγκρότημα πριν από δέκα χρόνια - αλλά τραγουδούσαν μαζί από κοριτσάκια.

Λένε μια ενδιαφέρουσα ιστορία σε συνέντευξή τους στο BBC:

Γύρω στο 2008 είχαν κουραστεί και οι δύο απ' τη συνεχή τριβή και αποφάσισαν να διαλύσουν το συγκρότημα, μιας και θεωρούσαν πως δεν πήγαινε άλλο.

Μια μέρα μετά την επίσημη διάλυσή τους έλαβαν ένα τηλεφώνημα απ' τους Coldplay (που ιδέα δεν είχαν για το τι συνέβαινε στα οικογενειακά θέματα του γκρουπ). Οι Coldplay λοιπόν ζήτησαν απ' τις πρώην Pierces να τους συνοδεύσουν στην περιοδεία που θα έκαναν στη Νότια Αμερική.

Οι αδερφές δε χρειάστηκε να το σκεφτούν και πολύ. Η επανένωση του γκρουπ ήταν γεγονός - και η διάλυσή τους πρέπει να είναι η πιο σύντομη στην ιστορία της μουσικής!

[Από τότε είναι μαζί συνέχεια, και τώρα έφτασαν αισίως στον τέταρτο δίσκο τους, που μάλιστα πάει για τοπ 10 στην Αγγλία...]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ