Κανονικά θα έγραφα για το πόσο εύκολα καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας όταν πρόκειται για κάποιον "εχθρό" μας και για διάφορα μπερδεμένα για την υπόθεση του Στρος Καν, αλλά μετά βαρέθηκα και είπα να δούμε αυτό!

Είναι ένα απ' τα 1630 (μέχρι στιγμής) μπλογκ και σάιτ που πήραν την -έτσι κι αλλιώς κάπως σκανδαλοθηρικά φουσκωμένη- είδηση απ' τη NY Post, και έγραψε την καταπληκτική φράση "σοδομαζοχιστικής επίθεσης".

ΟΚ, αυτός που μετέφρασε πρώτος την είδηση δεν ξέρει τι είναι σοδομισμός, ή σαδισμός ή μαζοχισμός ή σαδομαζοχισμός. Όλοι οι υπόλοιποι (κανένα σάιτ αξιώσεων, αλλά πάρα πάρα πολλά δημοφιλή) απλώς πήραν και αντέγραψαν;

Λίγο αργότερα είδα πως ο σοδομαζοχισμός (τόσο πιασάρικος νεολογισμός, αλλά τόσο άσχετος με το θέμα!) έγινε και τίτλος σε άλλα τόσα μπλογκ που το ένα αντέγραψε το άλλο!

 

Bonus:

Μπλογκ που λέγεται filologos (!!!) με υπότιτλο (αἰέν ἀριστεύειν) εννοείται ότι αναδημοσίευσε το σοδομαζοχισμό, γράφοντας μάλιστα "εστάλη από το tsantiri.gr".

Πάντως βάζει το δικό του τίτλο:

Η Φιλολογία, και το πολυτονικό και τα αρχαία ρητά τους μάραναν! :)

* Δείτε εδώ 1630 Ελληνικά σάιτ που πιθανότατα δεν ξέρατε πως υπήρχαν...

** Εννοείται ότι από τωρα ο σοδομαζοχισμός θα βγαίνει στα αποτελέσματα του Google και απ' τη Lifo! [Ω, πόση εγκυρότητα θα αποκτήσει!]