Μαυρίστε την

Μαυρίστε την Facebook Twitter
0

Ξεκινάωμε αυτό που μου είπε στέλεχος με επιτελικήθέση στο Μέγαρο Μαξίμου: «Αν δενηττηθούμε (η ΝΔ) με μεγάλο ποσοστό καιτο ΠΑΣΟΚ προηγηθεί μόνο με 2-3%, ο φίλοςμου ο Κώστας θα εισπράξει ότι έχειελπίδες να αναστρέψει το κλίμα, παρά ταόσα έχει κάνει. Θα συνεχίσει λοιπόν νακυβερνάει με τον ίδιο τρόπο και σε 1-2χρόνια δεν θα έχει καταστραφεί μόνο ηΝΔ αλλά και η χώρα».

Πίσωαπό την εικονική πραγματικότητα τωνdebates που πραγματοποιούνται λες και δεντρέχει τίποτα, κρύβεται ο κίνδυνοςκατάρρευσης. Του συστήματος της Παιδείας,της Υγείας, της Οικονομίας και των όποιωνηθικών αξιών έχουν απομείνει: οι ύποπτοιτης Ζίμενς την κοπάνησαν, αφού κυκλοφορούσανελεύθεροι για κανά χρόνο, την ίδια στιγμήπου σε μια εβδομάδα είχαν προφυλακίσειπ.χ. την Τσέκου, που διακινούσε το DVDΖαχόπουλου, ή το δικηγόρο της ως ύποπτουςφυγής στο εξωτερικό! Από τη Βουλή, πουπαραμένει κλειστή λόγω σκανδάλων, μέχριτη Δικαιοσύνη, τίποτα δεν έχει μείνειόρθιο.

Στιςευρωεκλογές, λοιπόν, η κυβέρνηση θαπρέπει να εισπράξει ένα τόσο γερό μήνυμα,ώστε είτε να αλλάξει τελείως πορεία ήνα μην μπορεί να κυβερνήσει και ναπαραιτηθεί. Είναι εθνική ανάγκη νακαταψηφιστεί, ακόμη και αν δεν σαςενθουσιάζει καμία από τις εναλλακτικέςλύσεις.

Δενέχετε πεισθεί για τις ηγετικές ικανότητεςτου Γ. Παπανδρέου ή φοβάστε ότι το ΠΑΣΟΚδεν έχει αλλάξει, παρ' ότι έχει ευθύνεςγια την σημερινή κατάσταση της χώρας;Είτε έχετε δίκιο είτε άδικο, το ΠΑΣΟΚδεν είναι εθνικός κίνδυνος. Θεωρείτετο ΚΚΕ τελείως παρωχημένο κόμμα και τηνΑλέκα Παπαρήγα σταλινική καρικατούρα;Είτε έχετε δίκιο είτε άδικο ,το ΚΚΕ δενείναι εθνικός κίνδυνος.

Σαςπειράζει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ άλλα λέει οένας και άλλα ο άλλος ή θεωρείτε τονΤσίπρα επικοινωνιακό τρικ του Αλαβάνου;Είτε έχετε δίκιο είτε άδικο ο ΣΥΡΙΖΑδεν είναι εθνικός κίνδυνος. Σας προξενούνρίγη στη σπονδυλική στήλη οι ξενοφοβικέςθέσεις του ΛΑΟΣ και θυμηδία οι μονόλογοιτων «μπουμπούκων»; Μαζί σας, αλλά -αυτήντη στιγμή- ο ΛΑΟΣ δεν είναι εθνικόςκίνδυνος. Φοβάστε ότι οι ΟικολόγοιΠράσινοι μπορεί να συνεργαστούν με τοΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ ή θέλετε να τους τιμωρήσετεεπειδή ο Γερμανός σύντροφός τους ΓιόσκαΦίσερ ψήφισε υπέρ της επίθεσης εναντίοντης Γιουγκοσλαβίας; Είτε έχετε δίκιοείτε άδικο, οι Πράσινοι δεν είναι εθνικόςκίνδυνος.

Απότον Στέφανο Μάνο μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σεκανένα κόμμα η ψήφος σας δεν ισοδυναμείμε πράσινο φως για τη συνέχιση ενόςκατήφορου χωρίς προηγούμενο. Το ίδιοισχύει και για την αποχή: κανείς δενδικαιούται μετά να γκρινιάζει για τακακά που συμβαίνουν και τα χειρότεραπου πρόκειται να συμβούν, όταν δεν έχεικάνει τίποτα για να τα αποτρέψει, ενώμπορούσε. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια γιαμαύρισμα στην παραλία: είναι επιτακτικήανάγκη να τη μαυρίσετε.

Στήλες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ