Ο Κάμερον αποκάλεσε "ηλίθια" μια προεκλογική δέσμευση του Τραμπ και δεν ζητά συγγνώμη γι' αυτό

Ο Κάμερον αποκάλεσε "ηλίθια" μια προεκλογική δέσμευση του Τραμπ και δεν ζητά συγγνώμη γι' αυτό Facebook Twitter
0

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από τον Ντόναλτ Τραμπ – ο οποίος πλέον θεωρείται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ – για το ότι χαρακτήρισε ηλίθια και εσφαλμένη τη δέσμευση στην οποία προέβη τον περασμένο Δεκέμβρη ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος ότι θα απαγορεύσει στους μουσουλμάνους την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αν εκλεγεί πρόεδρος.


«Δεν αλλάζω, ούτε θα αλλάξω αυτή την άποψη και είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι αυτή η πολιτική πρόταση που διατυπώθηκε ήταν, είναι και θα είναι εσφαλμένη και είμαι πολύ σαφής σε αυτό», δήλωσε ο Κάμερον στους δημοσιογράφους, σε ερώτηση αν πλέον προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη.


Εντούτοις, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας επαίνεσε τον Τραμπ για την επικράτηση του στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, μετά την απόσυρση των εσωκομματικών του αντιπάλων Τεντ Κρουζ και Τζον Κέισικ.


«Γνωρίζοντας την εξουθενωτική φύση των προκριματικών εκλογών και τι χρειάζεται να ξεπεράσει κανείς, ο καθένας που βγαίνει αλώβητος από αυτό τον εντυπωσιακό αγώνα για να ηγηθεί του κόμματος του στις γενικές εκλογές, αξίζει τον σεβασμό μας», δήλωσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ