Coca Cola και McDonald's απαιτούν να παραιτηθεί ο Σεπ Μπλάτερ

Coca Cola και McDonald's απαιτούν να παραιτηθεί ο Σεπ Μπλάτερ Facebook Twitter
0

Δύο από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Coca Cola και η McDonald's ζήτησαν την Παρασκευή να παραιτηθεί άμεσα ο Σεπ Μπλάτερ λόγω των σκανδάλων με τις δωροδοκίες στη FIFA, υποστηρίζοντας πως όσο παραμένει πρόεδρος η εικόνα της FIFA αμαυρώνεται.

«Η FIFA χρειάζεται πλήρη και επείγουσα αναδιάρθρωση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας πραγματικά ανεξάρτητης προσέγγισης» αναφέρει η Coca Cola σε ανακοίνωση που εστάλη μέσω e-mail. Στο ίδιο μήκος κύματος και η McDonald's, που σχολιάζει ότι «τα γεγονότα των πρόσφατων εβδομάδων συνεχίζουν να μειώνουν την φήμη της FIFA και την δημόσια αξιοπιστία της ηγεσίας της».

Σημειώνεται πως παρόλο που ο Μπλάτερ βρίσκεται επίσης υπό έρευνα, δήλωσε πρόσφατα ότι θα παραμείνει στην προεδρία της FIFA μέχρι τον Φεβρουάριο οπότε και θα γίνουν οι εκλογές, χωρίς ο ίδιος να θέσει υποψηφιότητα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM