Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων»

Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων» Facebook Twitter
5

Δυσφημιστική καμπάνια κατά της Ελλάδας με σύνθημα «Πείτε «όχι» στους άπληστους Έλληνες» ξεκίνησε η γερμανική εφημερίδα Bild, μία ημέρα πριν το αίτημα για παράταση του προγράμματος περάσει από ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή.

Η εφημερίδα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «ΟΧΙ άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες» και  καλεί τους Γερμανούς να τυπώσουν το «Nein» να διαδηλώσουν στους δρόμους και να στείλουν μια σέλφι με το ΟΧΙ στην εφημερίδα.

Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων» Facebook Twitter

Στο δημοσίευμα αναφέρονται οι υποσχέσεις των προηγούμενων Πρωθυπουργών της Ελλάδας για επιστροφή των χρεών μέχρι δεκάρας αλλά και η χθεσινή δήλωση Σόιμπλε ότι αμφιβάλλει ότι οι Έλληνες θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους.

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΟΥΒΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Γιατί μπήκαν σε ένα παγκοσμίου φήμης μουσείο και όχι σε ένα γνωστό κοσμηματοπωλείο

Πώς η υλική αξία πιθανότατα ώθησε τους δράστες να επιλέξουν το Λούβρο - Οι εκτιμήσεις των ειδικών που παρατηρούν τις τάσεις στο διεθνές έγκλημα τέχνης
LIFO NEWSROOM
ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΛΕΒΙΤ

Διεθνή / «Η μάνα σου»: «Δεν είναι δημοσιογράφος αλλά ένας αριστερός» απαντά η Λέβιτ για την «απλή ερώτηση» ρεπόρτερ

Η απίστευτη απάντηση αξιωματούχων του Λευκού Οίκου για τη συνάντηση Τραμπ με Πούτιν στη Βουδαπέστη - «Ο ρεπόρτερ μας έκανε μια απλή ερώτηση» σχολιάζει η HuffPost
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Σαν κάτοικος Γερμανία εδώ και κάμποσα χρόνια που παρακολουθεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχω να πω ότι η Bild κάθε τόσο θέτει νέα standards για το τι σημαίνει κακή δημοσιογραφία. Αυτό είναι άλλο ένα τέτοιο milestone για την εφημερίδα. Glückwunsch παιδιά, και εις κατώτερα!
Υπάρχει κάποιος Έλληνας στην Γερμανία για να πάει μπροστά από τα κεντρικά της Siemens και της Hochtief και να βγάλει από μία selfie με το Nein για να τους την στείλει; Το έχουν ξεφτιλίσει στην Bild πια.