Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων»

Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων» Facebook Twitter
5

Δυσφημιστική καμπάνια κατά της Ελλάδας με σύνθημα «Πείτε «όχι» στους άπληστους Έλληνες» ξεκίνησε η γερμανική εφημερίδα Bild, μία ημέρα πριν το αίτημα για παράταση του προγράμματος περάσει από ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή.

Η εφημερίδα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «ΟΧΙ άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες» και  καλεί τους Γερμανούς να τυπώσουν το «Nein» να διαδηλώσουν στους δρόμους και να στείλουν μια σέλφι με το ΟΧΙ στην εφημερίδα.

Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων» Facebook Twitter

Στο δημοσίευμα αναφέρονται οι υποσχέσεις των προηγούμενων Πρωθυπουργών της Ελλάδας για επιστροφή των χρεών μέχρι δεκάρας αλλά και η χθεσινή δήλωση Σόιμπλε ότι αμφιβάλλει ότι οι Έλληνες θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους.

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Διεθνή / Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Αφορμή για την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους στάθηκε το βίντεο που έχει διαρρεύσει με συνομιλίες που αποκαλύπτουν ροή «μαύρου» χρήματος κατά την προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Χριστοδουλίδη
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Σαν κάτοικος Γερμανία εδώ και κάμποσα χρόνια που παρακολουθεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχω να πω ότι η Bild κάθε τόσο θέτει νέα standards για το τι σημαίνει κακή δημοσιογραφία. Αυτό είναι άλλο ένα τέτοιο milestone για την εφημερίδα. Glückwunsch παιδιά, και εις κατώτερα!
Υπάρχει κάποιος Έλληνας στην Γερμανία για να πάει μπροστά από τα κεντρικά της Siemens και της Hochtief και να βγάλει από μία selfie με το Nein για να τους την στείλει; Το έχουν ξεφτιλίσει στην Bild πια.