Αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στη Βαγδάτη

Αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στη Βαγδάτη Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν σε δύο βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα στη Βαγδάτη, λίγες ώρες πριν σταματήσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα που ισχύει εδώ και χρόνια.

Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε μέσα σε εστιατόριο της ανατολικής Βαγδάτης, σκοτώνοντας 12 άτομα, ενώ δύο βόμβες εξερράγησαν στην πολυσύχναστη αγορά Sharqa στοιχίζοντας τη ζωή σε 10 ανθρώπους, σύμφωνα με το Reuters.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράκ τόνισε πως δεν πιστεύει ότι οι επιθέσεις συνδέονται με το γεγονός ότι σταματά να εφαρμόζεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα. Στόχος του συγκεκριμένου μέτρου ήταν να αποκαταστήσει σε κάποιο βαθμό την ομαλότητα στην ιρακινή πρωτεύουσα, που συνεχίζει να αποτελεί στόχο αιματηρών επιθέσεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM