«Αν δεν εκτιμάτε την ελευθερία του λόγου, μπορείτε να πάτε να γ@μ@θείτε!»

4

«Nα πάνε να γ……νε» προέτρεψε- με αφορμή την επίθεση στο Charlie Hebdo -όσους δεν εκτιμούν την ελευθερία του λόγου ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Ρότερνταμ.

Ο γεννημένος στο Μαρόκο Ahmed Aboutaleb, πρωην υπουργός της ολλανδικής κυβέρνησης, απευθυνόμενους στην ουσία στους ομοθρήσκους του είπε:

«Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην σκοτώνετε αθώους δημοσιογράφους. Και αν δεν σας αρέσει εδώ γιατί κάποιοι ευθυμογράφοι σε μια εφημερίδα δεν σας αρέσουν, τότε μπορείτε να πάνε να γ@μ@θείτε! Πάρτες τις βαλίτσες σας και φύγετε!».

Ο κ Aboutaleb, που έγινε δήμαρχος της ολλανδικής πόλης το 2008, έχει, όπως σημειώνει η Telegraph, επανειλημμένα «φιλοξενηθεί» στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις ειλικρινείς απόψεις του σχετικά με την ένταξη των μεταναστών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΥΓΚΟΜΟΙΔΗ

Διεθνή / Στη Champagne ξεκίνησε ο πρωιμότερος τρύγος που έχει καταγραφεί – Πώς μπορεί να αλλάξει η γεύση της σαμπάνιας

Τα σταφύλια ωρίμασαν πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο, αυξάνοντας τα σάκχαρα και την πίεση στους παραγωγούς να προλάβουν την ιδανική στιγμή του τρύγου
THE LIFO TEAM
ΜΑΚΡΟΝ ΖΛΕΝΕΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟΙ

Διεθνή / Νέοι γαλλικοί πύραυλοι στην Ουκρανία μετά το ρωσικό χτύπημα σε εμπορικό κέντρο

Σε ανάρτησή του στο X, ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι αμέσως μετά το «διπλό χτύπημα» στο Κριβί Ριχ, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό και τη βαθιά του ανησυχία για το συμβάν
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Aν το έλεγε στην Ελλάδα, θα γινόταν της μουρλής και όλοι οι "προοδευτικοί" διανοούμενοι και σια θα τον κατηγορούσαν για ξενοφοβία, ρατσισμό και δεν συμμαζεύεται. Είπε όμως το απολύτως αυτονοήτο. Όπως δεν μπορώ εγώ να πάω στη Σαουδική Αραβία και να τους πω ξεβρακωθείτε (θα με κρεμάσουν ανάποδα) έτσι δεν μπορεί να έρχονται αυτοί εδώ και να μας λένε "καλυφθείτε". Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι και κυριώς οι "προοδευτικές", αναρχο-άπλυτες, λενινο-μαρξιστικές ταξιαρχίες που συνήθως υποστηρίζουν τέτοιες μορφές υφέρποντος φασισμού.
Φασισμός απ'την ανάποδη : "pack your bags and go" και "να πάτε να γ...τε" - καλό κουμάσι ο Δήμαρχος !Αλήθεια, το βαριά σεξιστικο κλισέ (που δέν ειπώθηκε χάριν πλάκας), που βλέπει το σέξ σάν τιμωρία, πόνο, βιασμό το είδε κανείς ;